Daciana Sârbu, alături de Ponta la votul de învestitură

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a venit, luni, la Palatul Parlamentului, pentru a asista la discursul soţului său, premierul desemnat Victor Ponta, în care acesta a solicitat Legislativului votul pentru învestirea Cabinetului său. Daciana i-a fost alături lui Victor Ponta şi în ziua în care a fost ales preşedinte al PSD, în februarie 2010.

RomaniaTV.net
07 mai 2012, 15:18
Daciana Sârbu, alături de Ponta la votul de învestitură

Daciana Sârbu a fost însoţită de europarlamentarul PSD Corina Creţu şi au împărţit cu alţi invitaţi o loja din Camera Deputaţilor. După discursul soţului său, Daciana Sârbu a ieşit pe culoar, unde discută cu alţi invitaţi sau cunoscuţi, scrie MEDIAFAX.

Nu este primul eveniment important din cariera lui Victor Ponta, la care ia parte şi soţia sa. Daciana i-a fost alături lui Victor Ponta şi în ziua în care a fost ales preşedinte al PSD. 

„Am trecut de la agonie la extaz şi înapoi la agonie, a fost foarte greu, ne-am rugat, am avut speranţă, a fost o zi foarte grea”, spunea Daciana Sârbu despre ziua Congresului extraordinar al PSD care s-a încheiat cu alegerea soţului ei, Victor Ponta, în funcţia de preşedinte al PSD.