Daciana Sârbu, dezvăluiri despre Maria, fetiţa adoptată împreună cu Victor Ponta: „Adaptarea a fost dificilă. Am fost ajutaţi de psihologi”

Fosta europarlamentară Daciana Sârbu, soţia fostului premier Victor Ponta, a povestit recent prin ce încercări a trecut la început ca mamă adoptivă, în ciuda faptului că avea deja doi copii.

31 mai 2023, 20:40
Daciana Sârbu, dezvăluiri despre Maria, fetiţa adoptată împreună cu Victor Ponta: „Adaptarea a fost dificilă. Am fost ajutaţi de psihologi”

Daciana Sârbu a dezvăluit că pentru a face față acomodării a apelat la sfaturile psihologilor, deoarece creşterea unui copil adoptat a fost o experienţă total nouă Soția lui Victor Ponta a povestit şi care au fost cele mai dificile etape în acomodarea micuței Maria cu noua ei familie.

„A fost cu totul diferit, evident. Am fost și pregătiți, ajutați de psihologi. Dificilă a fost adoptarea ei, adaptarea la reguli, relația cu Irina, sora ei mai mare. Au fost niște etape.

Cu școala a fost dificil, rutina de a sta în bancă. Rutina de a învăța… O rutină pe care nu o avea. Nu o avea pentru că nu se lucrase cu ea. Cu răbdare și iubire, totul a mers pe drumul cel bun”, a mai spus Daciana Sârbu despre fetița adoptată împreună cu Victor Ponta, în exclusivitate pentru Fanatik.

Daciana Sârbu a povestit şi cum s-a născut patiseria Mara Mura, dar și dacă afacerea cu dulciurile a fost afectată de pandemie. Antreprenoarea de succes ne-a spus că pe perioada stării de urgență cauzată de coronavirus ea și echipa ei au știut să se redreseze destul de repede.

Citeşte şi: Care este, de fapt, meseria lui Smiley. Nu are legătură cu muzica. Nimeni nu bănuiește ce studii a urmat artistul

„Pasionată am fost de gătit tot timpul. Mi-a plăcut zona asta de gastronomie. Făceam mâncare și pentru prieteni, și pentru vecini. Recunosc că soțul mi-a zis.

Așa am început. Nu prea existau patiserii atunci. Cu un restaurant era greu și am zis să deschid o cofetărie. Eu îmi imaginam că o să merg cu Irina să mâncăm dulciuri, într-o cofetărie de vis, dar Irina nu mănâncă dulciuri… Cam așa s-a născut această afacere.

Ne-a mers bine în pandemie. Ne-am organizat foarte bine pe livrări. Ne-am concentrat să comunicăm că suntem safe. Apoi am avut o situație destul de dificilă cu războiul, cu inflația. A fost greu cu creșterea prețurilor, dar ne-am descurcat”, a mai declarat Daciana Sârbu.

Citeşte şi: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, pe drumuri diferite. Unde pleacă blondina: „Mi se pare important să ai grijă de tine”