Care este, de fapt, meseria lui Smiley. Nu are legătură cu muzica. Nimeni nu bănuiește ce studii a urmat artistul

Care este, de fapt, meseria lui Smiley. Artistul se poate mândri cu o carieră impresionantă în industria muzicală, reușind să se mențină în permanență în topuri. Însă cu toate acestea, multă lume nu știe ce studii are, meseria lui de bază este una cu totul surprinzătoare și nu are nicio legătură cu muzica.

31 mai 2023, 20:32
Care este, de fapt, meseria lui Smiley. Nu are legătură cu muzica. Nimeni nu bănuiește ce studii a urmat artistul

Care este, de fapt, meseria lui Smiley. De când era copil, Andrei Maria și-a descoperit vocația artistică și -a îndreptat către Şcoala Populară de Artă de la Liceului de Arte Dinu Lipatti, secţia chitară clasică, pe care a absolvit-o cu brio.

Citește și: Ce cadou generos au primit Smiley şi Gina Pistol de la naşii lor. „Aştept cu nerăbdare!”

Care este, de fapt, meseria lui Smiley

Ulterior, deși era de așteptat ca el să continue studiile în domeniul muzical, în mod surprinzător, a ales cu totul alt domeniu. Potrivit presei mondene, a urmat cursurile Facultății de Comerț, din cadrul Academiei de Studii Economice.

În 2001, artistul avea să facă marele pas în cariera sa. El s-a alăturat trupei Simplu, care a făcut istorie în industria muzicală din România, iar în 2011, după lansarea ultimului dintre ele, s-a destrămat.

Smiley și-a continuat apoi cariera solo, începută încă din 2008, de când făcea parte din trupa Simplu. Piesele sale, scoase pe bandă rulantă, au rupt topurile românești, iar succesul său în plan muzical, dar și carisma lui, i-au lărgit orizontul profesional.

Cât au costat pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă

Nunta a fost un eveniment aşteptat de ambii parteneri care s-au pregătit ca la carte. Evident, prezentatoarea de la Chefi la cuţite a strălucit în ziua cea mare şi a ales să poarte accesorii și pantofi de la branduri de lux pe care a cheltuit o mică avere.

Înainte de marele eveniment, Gina Pistol le-a arătat fanilor bijuteriile și pantofii de mireasă pe care le-a ales pentru ziua cea mare. Astfel, s-a aflat că blondina nu s-a uitat la bani şi s-a orientat către casa de modă Jimmy Choo. Pe site-ul oficial al brandului, o pereche de sandale ca cele cu care Gina a fost încălţată costă 1595 de euro, un preț pe care nu oricine şi l-ar putea permite.

De-a lungul timpului, Gina Pistol a învăţat că detaliile fac diferenţa, astfel a ales să poarte la gât un lănțișor discret din aur, cu o piatră preţioasă. În ceea ce priveşte cerceii, soţia lui Smiley dezvăluia că îşi doreşte să îi lase moștenire fiicei sale, Josephine.

Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț.

Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a spus Gina Pistol cu câteva zile înainte de nuntă.