Daciana Sârbu: Suntem mulţumiţi de cele 16 mandate

Europarlamentarul Daciana Sârbu a declarat, joi, că social-democraţii sunt mulţumiţi cu cele 16 mandate obţinute la euroscrutin de alianţa PSD-UNPR-PC.

RomaniaTV.net
29 mai 2014, 18:06
Daciana Sârbu: Suntem mulţumiţi de cele 16 mandate

„Suntem mulţumiţi de cele 16 mandate şi ne aşteaptă o perioadă dificilă la Bruxelles sunt convinsă, cu foarte multe atacuri, dar aşa cum au fost cei cinci ani, iarăşi sunt convinsă că delegaţia României, a alianţei PSD-UNPR-PC, îi va apăra pe români şi va apăra România în Parlamentul European. Trebuie să vedeţi declaraţiile colegilor care, din păcate, din nou au intrat în Parlamentul European şi vă rog să mergeţi în arhive să vedeţi cum Monica Macovei a spus despre România că este aproape de război civil, cum a cerut tăierea fondurilor europene, cum continuă să susţină MCV, deşi toate ţările se bat să ridice aceste restricţii”, a spus europarlamentarul, la finalul evenimentului în care Biroul Electoral Central a înmânat certificatele doveditoare ale alegerii lor la scrutinul din 25 mai.

Daciana Sârbu a precizat că s-au spus lucruri foarte grave în Parlamentul European.

„S-au spus lucruri foarte grave în Parlamentul European, lucruri pe care cei de acolo nu sunt obişnuiţi să le audă din partea unui om trimis de o ţară în Parlament să vorbească despre ţara lui aşa. Indiferent ce înseamnă lupta politică este un lucru grav să faci rău ţării în interesul partidului sau a celui care te-a pus pe listă”, a afirmat Sârbu.