Daciana Vlad, diagnostic teribil: „Aveam o problemă la ochi. M-au consultat mulţi medici. Mi s-a spus că am tumoare şi schizofrenie”

Îndrăgita interpretă de muzică populară Daciana Vlad a trăit un adevărat coşmar după ce, în urma unei banale jene la ochiul drept, a decis să consulte mai mulţi medici. A primit diagnostice dintre cele mai diverse şi mai înfiorătoare - de la tumoare la schizofrenie. În cele din urmă, artista a primit diagnosticul corect.

08 mart. 2022, 16:55
Daciana Vlad, diagnostic teribil: „Aveam o problemă la ochi. M-au consultat mulţi medici. Mi s-a spus că am tumoare şi schizofrenie”

Daciana Vlad, diagnostic teribil. Daciana, una dintre gemenele folclorului maramureşean, mărturiseşte că este genul de om care, atunci când are o problemă de sănătate, nu amână vizita la medic.

Daciana Vlad, diagnostic teribil

Artista a povestit că se confrunta de ceva vreme cu o jenă uşoară la ochiul drept. Nu s-a speriat, însă a decis că este mai bine să se lase pe mâna specialiştilor. A avut, însă, parte de sperietura vieţii după prima vizită la medic. Aşa că a decis să mai ceară şi alte păreri, dar fiecare specialist îi dădea diagnostice dintre cele mai înspăimântătoare. Printre diagnosticele primite au fost cele de tumoare și schizofrenie.

Aveam o problemă de ceva timp la ochiul drept și atunci când am o problemă îmi place să merg la medic pentru a o rezolva. Din păcate pentru mine rezultatele nu au fost tocmai bune. Am fost la mai mulți medici din țată și am primit tot felul de rezultate mai puțin pozitive, printre care mi s-a spus că am tumoare și schizofrenie. M-am speriat foarte tare și în același timp am zis că trebuie să rămân pe poziție”, a povestit Daciana Vlad la Antena Stars

De ce suferă, de fapt, artista

În cele din urmă, artista a aflat că nu are schizofrenie și nici tumoare, ci doar blefarospasm, o afecţiune care se manifestă prin contractarea muşchilor pleoapei. Interpreta maramureşeancă urmează, în prezent, un tratament, iar dacă rezultatele acestuia nu vor fi pe măsura aşteptărilor, are posibilitatea de a apela la botox.

Citeşte şi Alina Plugaru, victima ruşilor! Ce a păţit vedeta filmelor pentru adulţi

Am ales să merg la mai mulți medici pentru a constata dacă este adevărat ce mi s-a spus sau nu. Am ajuns împreună la concluzia că sunt bine, sunt sănătoasă, n-am niciuna dintre aceste probleme. Este, de fapt, blepharospasm la ochiul drept, o contracție a mușchilor. Nu este vizibil acest lucru, doar că mie îmi dă un disconfort și vreau să rezolv această problemă. Mi-a dat un tratament pe care să-l urmez în următoarele două luni și o să merg la control”, a mai spus artista.

Citeste si Fratele lui Culiță Sterp, amenințat cu bătaia! “Eu i-am promis că îi voi rupe două coaste” | EXCLUSIV