Fratele lui Culiță Sterp, amenințat cu bătaia! “Eu i-am promis că îi voi rupe două coaste” | EXCLUSIV

Fratele fostului concurent de la “Survivor”, Culiță Sterp a primit amenințări serioase de la unul dintre cei mai renumiți tiktokeri de la noi din țară.

08 mart. 2022, 12:54
Fratele lui Culiță Sterp, amenințat cu bătaia! “Eu i-am promis că îi voi rupe două coaste” | EXCLUSIV

La scurt timp după ce a anunțat că se întoarce în lumea sporturilor de contact, Iancu Sterp, fratele fostului concurent de la “Survivor”a primit nenumărate amenințări.

„Eu i-am  promis că o să-i rup două coaste”

CITEȘTE ȘI: Sora lui Culiţă Sterp le-a făcut de râs pe vedetele de pe Instagram. Mesajul a devenit viral: „Ţi-e rușine să muncești, să fii tu, dar de ce ai făcut azi-noapte nu iți e rușine!” VIDEO

CEL care îi transmite lui Iancu Sterp că și-a propus să-i rupă două coaste este Ovidiu Neveu, renumitul tiktoker cu care fratele lui Culiță o să se lupte în cușca de MMA.

“Eu i-am promis că o să-i rup două coaste. Asta e obiectivul meu. Pentru mine e important să-i las răni grave după meciul din cușcă. Eu sunt pregătit să lupt  în cele trei reprize. Lucrez foarte mult la condiția fizică. Acum dacă o să reușesc un KO e mult mai bine pentru mine, dar în cușcă nu se știe niciodată. Eu îl respect ca adversar, e foarte bun. Așa cum le-am mai spus, dacă e să câștig, am să fac timp de un an aroganțe pe seama lor”, ne-a spus tiktokerul Ovidiu Neveu.

Ovidiu Neveu îl amenință pe Iancu Sterp

Iancu Sterp revine în cușca de MMA

CITEȘTE ȘI: Culiţă Sterp a făcut 12.000 de dolari dintr-un foc. Cum a reuşit acest lucru: „Sunt foarte fericit”

Victoria spectaculoasă în meciul cu Ricado Filip i-a dat încrede lui Iancu Sterp. Fostul concurent de la “Puterea dragostei” și-a propus să facă o nouă figură de zile mari, în lumea sporturilor de contact.

Fratele lui Culiță se va lupta în cușca de MMA cu tiktokerul Ovidiu Neveu , în cadrul galei“RXF SUPERSTAR EDITION”, eveniment susținut de Las  Vegas România
și Betone.