Daiana Anghel și-a ieșit din pepeni, după ce a fost acuzată că a câștigat pe nedrept ”Power Couple”. Telespectatorii susțin că a mimat durerea de spate. ”Nu a fost o strategie. De ce m-ar interesa părerile voastre?”

Daiana Anghel și-a ieșit din pepeni, după ce a fost acuzată că a câștigat pe nedrept Power Couple, alături de Sorin Gonțea. Daiana Anghel le-a transmis câteva cuvinte românilor care au criticat-o. Iată ce a spus vedeta.

18 mart. 2024, 10:12
Daiana Anghel și-a ieșit din pepeni, după ce a fost acuzată că a câștigat pe nedrept ”Power Couple”. Telespectatorii susțin că a mimat durerea de spate. ”Nu a fost o strategie. De ce m-ar interesa părerile voastre?”

Daiana Anghel și-a ieșit din pepeni, după ce a fost acuzată că a câștigat pe nedrept Power Couple, alături de Sorin Gonțea. Daiana Anghel a oferit câteva explicații celor care au criticat-o.

Citește și Daiana Anghel ar putea ajunge la cuțite cu Antena 1 după finala Power Couple România! Ce scandal uriaș e pe cale să izbucnească

Soția lui Sorin Gonțea a fost acuzată, în repetate rânduri, că a apelat la diverse strategii, spunând că are dureri de spate, asta doar pentru a câștiga Power Couple, spun oamenii.

Daiana Anghel, însă, neagă astfel de scenarii.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat primul sezon al emisiunii Power Couple România, după ce i-au învins în finală pe Oana Matache și Radu Siffredi.

Cum era de așteptat, au apărut, însă, păreri care susțin că victoria nu a fost deloc una corectă, iar Daiana Anghel s-ar fi folosit de ”durerea de spate” pentru a câștiga.

Chiar după difuzarea marii finale, în care ea și chef Gonțea au fost declarați câștigători, vedeta a postat în mediul online un mesaj în care a vorbit despre provocările întâlnire la Power Couple România.„Viața unui cuplu nu e perfectă, nu e lipsită de provocări, de întorsături de situații și momente de tensiune. Dar la sfârșitul zilei, este despre puterea acelui cuplu de a găsi calea și rezolvarea, de a avea puterea să fie împreună și la bine, și la greu. Power Couple în esență despre asta este: despre un cuplu pus în fața tuturor provocărilor de orice natură.

Power Couple nu este un simplu concurs cu probe, nu este despre sport, îți arată ca în viață că lucrurile se pot schimba la 180 de grade de la o zi la alta. Este despre fiecare cuplu și capacitatea cuplului de a înainta în viață și a depăși toate provocările, despre a învinge chiar și atunci când șansele sunt potrivnice.

Power Couple este o metaforă superbă si o experiență extremă din toate punctele de vedere. Noi am avut curajul să fim Power Couple alături de încă 8 Power Couples și ne-am întors acasă mai convinși ca niciodată ca putem orice!”, a scris Daiana Anghel pe rețelele de socializare.

”Bună strategia cu durerea de spate”

O femeie i-a comentat Daianei Anghel pe Facebook: „Bună strategia cu durerea de spate”, acuzație care a scos-o din sărite pe câștigătoarea Power Couple.

„Durerea de spate nu a fost o strategie, a apărut a doua zi după proba cu țevile, ultima probă de cuplu după care am fost noi eliminați. In casă toată lumea știa deja ca ma doare spatele dinainte sa fim eliminați în etapa a 5-a iar la acel moment nimeni nu își punea problema întoarcerii. Filmarea etapei 6 a început a doua zi, nu dura o săptămână între etape.

Suport mi-au fost antiinflamatorul și o cremă foarte puternică pe care am primit-o de la Cătălin cu o seară înainte să începem probele”, a explicat Daiana Anghel.

După finala Power Couple au apărut zeci de acuzații pe rețelele de socializare, mulți fani ai emisiunii fiind de părere că victoria Daianei Anghel a fost regizată.

„Citiți comentariile de la postările emisiunii concurs și bucurați-vă în continuare de premiu. Puteți?”, a scris cineva într-un comentariu lăsat la postarea Daianei.

Daiana Anghel a revenit cu explicații detaliate vizavi de finala Power Couple și provocările cărora le-au făcut față cu brio în Malta, după părerea ei.

„Putem chiar foarte bine să ne bucurăm de ceea ce de altfel am câștigat pe merit. De fapt am câștigat și ne-am bucurat acum 5 luni, când am trăit experiența, acum doar s-a difuzat.

De ce m-ar interesa părerile unor oameni care nu au fost cu noi acolo și habar nu au ce a însemna în realitate această experiență și cum s-a simțit cu adevărat?

Citește și Cum arată casa luxoasă în care locuiesc Daiana Anghel și Sorin Gonțea, câștigătorii Power Couple. În emisiune formau un simplu cuplu, în realitate sunt milionari în euro

Nu sunt curioasă de părerile nimănui care n-a fost cu noi acolo, este experiența noastră și nimeni/nimic nu ne poate lua bucuria faptului ca am câștigat și că am avut parte de cea mai tare aventură, cu atât mai puțin cei care comentează de pe canapea și au impresia ca le știu pe toate bazat pe câteva cadre de la televizor”, a subliniat Daiana Anghel.