Daily Mail, şocat de bebeluşul fumător din România

Sub titlul 'Bebeluşul fumător' /'The smoking toddler'/, ziarul britanic Daily Mail publică sâmbătă pe prima pagină un articol însoţit de o înregistrarea video în care poate fi văzută, fără să fie blurată, fetiţa româncă de doi ani care fumează şi bea cafea.

RomaniaTV.net
15 oct. 2011, 15:22
Daily Mail, şocat de bebeluşul fumător din România

Potrivit ziarului, tatăl fetiţei, Gabriel Burulea, a acuzat-o pe soţia lui, Elena Ursu, că a învăţat-o pe fiica lor să fumeze şi a difuzat înregistrarea pe Internet pentru a-l enerva. Tatăl speră acum să obţină custodia fetiţei, notează ziarul britanic.

În înregistrarea video, care a fost scoasă de pe YouTube, fetiţa poate fi văzută trăgând din ţigară şi bând dintr-o ceaşcă de cafea la îndemnul mamei. „Fiica noastră nu vrea lapte – ci doar cafea – iar în loc de dulciuri vrea ţigări. Este îngrozitor”, a declarat bărbatul, potrivit publicaţiei britanice.

Publicaţia britanică subliniază însă că nu este prima oară când imagini ale unui copil care fumează apar pe Internet. O mamă adolescentă este anchetată de poliţie după ce şi-a fotografiat bebeluşul de şase luni cu o ţigară în gură şi a postat-o pe Facebook.