Damaschin, „tatăl adoptiv” al Monicăi Columbeanu a ajuns la spital

Dan Damaschin, "tatăl adoptiv" al fostei doamne Columbeanu, a ajuns joi noaptea la spital. După ce a fost ridicat de procurori din propria locuinţă şi dus la audieri, bărbatul a cerut să fie dus la spital pe motiv că se simte rău.

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 08:24
Damaschin, „tatăl adoptiv” al Monicăi Columbeanu a ajuns la spital

„Mi-e rău, asta am păţit de sunt la spital, mi-e foarte rău. Am stat şi la Floreasca, am ciroză hepatică, am o piatră la fiere. Nu pot să respir”, a declarat Damaschin.

Medicii spun însă că starea de sănătate a bărbatului este bună.

„Nu necesită intervenţie chirurgicală imediată. A fost consultat şi de chirurg, starea generală fiind bună. Se poate întoarce pentru audieri la Parchet”, a precizat Liliana Petrescu, medic UPU Bacău.

Procurorii DIICOT spun că reţeaua condusă de Dan Damaschin a recrutat prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă mai multe fete, unele minore, pe care le-a exploatat sexual. Fetele erau obligate să se prostitueze în apartamente de lux din centrul Capitalei. Printre cele care au depus plângere se numără şi Monica Columbeanu.

Dan Damaschin a fost reţinut de procurorii DIICOT, iar vineri va fi dus la Tribunal cu propunere de arestare preventivă.