Femeie acuzată că atacă bebeluşi pe stradă în Târgovişte. A fost internată la Psihiatrie

Poliţiştii dâmboviţeni fac investigaţii în cazul unei femei din Târgovişte ce este acuzată că a atacat un bebeluş pe stradă, în timp ce era plimbat cu căruciorul de mama sa.

20 feb. 2019, 08:46
Femeie acuzată că atacă bebeluşi pe stradă în Târgovişte. A fost internată la Psihiatrie

”Femeia a fost internată voluntar la o unitate spitalicească din Târgovişte, ieri după amiază (marţi, n.r.)”, a anunţat IPJ Dâmboviţa, scrie agerpres.ro.

Se pare că sunt mai multe incidente de acest fel, iar cel mai recent a avut loc în urmă cu câteva zile. Mama bebeluşului susţine că femeia a intrat în vorbă cu ea, i-a spus să îi dea copilul, iar apoi s-a dus spre căruciorul acestuia şi a încercat să îl sugrume pe micuţ. În ajutor a venit un bărbat aflat în apropiere, campion la karate, care l-a salvat pe cel mic din mâinile femeii.

Citeşte şi Un copil în vârstă de şapte ani şi bunica lui, atacaţi şi muşcaţi de câinele unei rude

Agresoarea este profesor suplinitor la un liceu din Târgovişte. Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Sorin Ion, a precizat că profesoara în cauză nu are plângeri cu privire la comportamentul de la şcoală, iar examenul psihologic anual nu arată că ar avea vreo problemă.

După ce cazul a fost făcut public, mai multe mămici au sesizat pe reţelele sociale că o femeie agresează copii mici pe stradă sau în parcarea unui supermarket din Târgovişte.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare.