Damian Drăghici, aplaudat de vecini, după ce le-a cântat la balcon: „Hrană pentru suflet”

Damian Drăghici a vrut să le facă o supriză plăcută vecinilor şi a reuşit. Artistul a ieşit duminică (29 martie) în balconul locuinţei sale şi a cântat, în încercarea de a îi înveseli în această perioadă tristă.

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 11:48
Damian Drăghici, aplaudat de vecini, după ce le-a cântat la balcon: „Hrană pentru suflet”

Damian Drăghici împlinește 50 de ani la sfârşitul lunii martie, mai exact pe 31, şi urma să sărbătorească alături de fanii lui, la Sala Palatului, însă spectacolul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Izolat la domiciliu, așa cum sunt mai toți românii în aceste zile, artistul a vrut să le ofere o bucurie vecinilor săi. A ieșit pe geam și le-a cântat, iar ei l-au aplaudat minute în șir de la ferestre.

Citeşte şi Gina Pistol, despre Smiley: „Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea. Nu mai am gelozii şi posesivitate”

Noi, artiştii, vă suntem datori să vă dăruim neincetat hrană pentru suflet…Azi, am simţit să cânt pentru vecinii mei dintre blocuri”, a scris artistul pe Facebook. Momentul emoționant a fost filmat și publicat pe rețelele sociale. La finalul prestației care a durat câteva minute, vecinii lui Drăghici l-au aplaudat de la ferestrele lor.

Damian Drăghici, cerere în căsătorie în direct, la TV

Muzicianul Damian Drăghici, în vârstă de 48 de ani, a surprins pe toată lumea când şi-a cerut iubita de soţie în direct, la TV TV. Cristina Stroe, colega sa de trupă, este aleasa inimii lui.

La începutul anului lucrurile s-au schimbat în viața mea mult. Am și divorțat anul acesta, de fosta mea soție, și anul acesta am cunoscut pe cineva și vreau să o cer în căsătorie”, spunea Drăghici, în timp ce se deplasa, cu un inel în mână, spre membrii trupei sale. Aleasa inimii lui este Cristina Stroe, o tânără artistă care face parte din grupul Damian Brothers.