Damian Drăghici, despre gelozia din cuplu. Ce spune despre iubita lui, mai tânără cu 23 de ani: „Ar fi o provocare în relația mea cu Cristina”

Damian Drăghici, despre gelozia din cuplu. Artistul și Cristina Stroe nu sunt doar parteneri de viață, ci și colegi de scenă. Cunoscutul naist a cerut-o în căsătorie pe iubita lui după un an de relație, în cadrul unui platou de televiziune. Chiar dacă este o diferență de 23 de ani între ei, se înțeleg foarte bine și au un băiețel împreună.

12 ian. 2024, 17:56
Damian Drăghici, despre gelozia din cuplu. Ce spune despre iubita lui, mai tânără cu 23 de ani: „Ar fi o provocare în relația mea cu Cristina”
Damian Drăghici, despre gelozia din cuplu

Damian Drăghici, despre gelozia din cuplu. Artistul spune că nu este un partener gelos și că această emoție este un indicator al neîncrederii în propria persoană. Când vine vorba de relația cu Cristina Stroe, mama fiului său, muzicianul punctează că dedicarea sa față de carieră atrage consecințe negative pe plan sentimental.

Damian Drăghici, despre gelozia din cuplu

Nu sunt gelos. Niciodată. Asta înseamnă că nu ai încredere în tine. Cred că dacă ar fi o provocare în relația mea cu Cristina este că eu mă concentrez foarte mult pe muncă. E un obicei. Dar în rest gelozii nu există.

Am avut în viața mea asta cu gelozia invers, din partea partenerelor spre mine. Din cauza faptului că artistul primea pe tavă ceea ce primea, băutură și ce prostii primeam. Dar astea sunt ale trecutului. Ne-am cumințit. Suntem oameni normali, cu capul pe umeri.

Cristina este foarte matură și nici ea nu este geloasă. Că mai facem câte o glumă că s-a uitat așa la ăla sau eu la cineva, dar nu există momente de gelozie’, a spus muzicianul.

Citește și: Cine este Cristina Stroe de la Te cunosc de undeva. Ce legătură are iubita lui Damian Drăghici cu Andra

Cum arată mesele lui Damian Drăghici

Damian Drăghici a ținut post negru prima dată în luna februarie, când a fost și într-o tabără specială la Vatra Dornei, la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului. Artistul a spus că s-a simțit bine să bea doar apă și că a reușit să slăbească foarte mult.

După cele șapte zile în care a ținut post negru, a dezvăluit ce mănâncă. „În ziua opt spargem postul, este o zi în care am băut jumătate de suc de grapefruit și jumătate de suc de portocale. Mă simt bine, am energie. (…) Asta e modalitatea prin care încep enzimele stomacului să își revină, dar și sistemul digestiv.

Mâine am așa: compot de mere cu stafide și după amiază mâncărică de spanac cu mămăligă. Să nu puneți multe lucruri în ea, nici sare foarte multă, doar foarte puțin usturoi. Și miercuri, ziua trei după post, dimineața o să îmi facă Cristina (n.r. iubita lui) un orez fier cu legume, și după amiază am voie o salată sau o supă cremă de legume. Și cam asta e finalul postului.

Iar apoi o să mănânc pentru postul Crăciunului, vegan, adică o salată sau două pe zi, simple, cu niște humus, niște măsline, cu niște salată verde. Mă simt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Sistemul digestiv a început să meargă, mi-e foame, sunt foarte bine, sunt în forță”, a explicat Damian Drăghici pe Instagram.