Damian Drăghici îşi face academie şi se gândeşte serios să intre în politică VIDEO

Publicat: Duminică, 27 Mai 2012 09:23 // Actualizat: Duminică, 27 Mai 2012 10:32 // Sursa: RTV.net

Damian Drăghici vrea să-i ajute pe cei care au nevoie să-şi croiască un destin mai bun. A cunoscut succesul pe marile scene ale lumii şi a fost iubit de public, iar după îndelungi sacrificii, viaţa a fost generoasă cu el. Artistul spune că vrea să intre în politică pentru a-şi ajuta şi apăra etnia şi vrea să înfiinţeze o academie pentru tinerele talente.

Damian Drăghici a declarat la România TV că îşi doreşte să intre în politică pentru a putea să-şi ajute etnia din care este mândru că face parte.

"Dacă pot să intru in politică, am să intru, dar unde pot să fac ceva pentru ţigani. Am nevoie de un loc, nu mă interesează titulatura sau salariul, ci să fiu într-un loc unde am autoritatea şi echipa să pot face un program pilot, să arăt oamenilor că pot face ceva pentru România, pentru ţigani", a spus Damian Drăghici

După ce a renunţat la muzică Damian Drăghici s-a dedicat trup şi suflet fundaţiei sale, iar acum vrea să înfiinţeze o academie unde toţi tinerii talentaţi să găsească îndrumare.

"O să înfiinţez o academie de muzică şi arte frumoase, care va promova talente, va fi un centru de excelenţă. În muzică am pierdut nişte valori importante în ultimii zece ani. Aceşti copii îşi pierd motivaţia şi dorinţa de a se sacrifica pentru muzică pentru că e nevoie de un sacrificiu enorm să faci o carieră muzicală", a mai spus Drăghici.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mai 03:23
Răspunde | Votează email 0 email
NICOLAS
Felicitari pentru marea ta maiestrie si succes cu academia!!!In politica nu as vrea sa te vad!!Politica dezumanizeaza,te murdareste,te dezechilibreaza..!!!Ii felicit pe aceasta cale pe toti artistii care la un moment dat au intrat in politica,dar apoi au iesit din propria lor vointa!!!!Iti poti sustine etnicii prin alte cai!!!
1
EUR
4.8406
RON
09 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H