Damian Drăghici îşi face academie şi se gândeşte serios să intre în politică VIDEO

Damian Drăghici vrea să-i ajute pe cei care au nevoie să-şi croiască un destin mai bun. A cunoscut succesul pe marile scene ale lumii şi a fost iubit de public, iar după îndelungi sacrificii, viaţa a fost generoasă cu el. Artistul spune că vrea să intre în politică pentru a-şi ajuta şi apăra etnia şi vrea să înfiinţeze o academie pentru tinerele talente.

RomaniaTV.net
27 mai 2012, 06:23
Damian Drăghici îşi face academie şi se gândeşte serios să intre în politică VIDEO

Damian Drăghici a declarat la România TV că îşi doreşte să intre în politică pentru a putea să-şi ajute etnia din care este mândru că face parte.

„Dacă pot să intru in politică, am să intru, dar unde pot să fac ceva pentru ţigani. Am nevoie de un loc, nu mă interesează titulatura sau salariul, ci să fiu într-un loc unde am autoritatea şi echipa să pot face un program pilot, să arăt oamenilor că pot face ceva pentru România, pentru ţigani”, a spus Damian Drăghici

După ce a renunţat la muzică Damian Drăghici s-a dedicat trup şi suflet fundaţiei sale, iar acum vrea să înfiinţeze o academie unde toţi tinerii talentaţi să găsească îndrumare.

„O să înfiinţez o academie de muzică şi arte frumoase, care va promova talente, va fi un centru de excelenţă. În muzică am pierdut nişte valori importante în ultimii zece ani. Aceşti copii îşi pierd motivaţia şi dorinţa de a se sacrifica pentru muzică pentru că e nevoie de un sacrificiu enorm să faci o carieră muzicală”, a mai spus Drăghici.