Dan Alexa a încheiat relaţia cu Anamaria Prodan. „Nici nu mai vorbesc, s-a rupt totul!”

Dan Alexa este noul antrenor al celor de la FC Botoşani, o mutare surprinzătoare după ce patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, părea ca s-a înţeles cu Nicolae Dică. Mulţi au pus numirea lui Dan Alexa pe influenţa Anamariei Prodan, despre care se ştia că îi este impresar, dar lucrurile stau cu totul altfel.

30 aug. 2023, 19:49
Dan Alexa a încheiat relaţia cu Anamaria Prodan. „Nici nu mai vorbesc, s-a rupt totul!”
Dan Alexa a încheiat relaţia cu Anamaria Prodan. "Nici nu mai vorbesc, s-a rupt totul!"

Dan Alexa a încheiat relaţia cu Anamaria Prodan. Detalii din culisele negocierilor dintre Dan Alexa şi Valeriu Iftime au fost dezvăluite de Horia Ivanovici, la Fanatik SuperLiga. „Dan Alexa nu mai e impresariat de Ana Maria Prodan. Nici nu mai vorbesc de trei ani, deci s-a rupt totul. Deci, vezi cât de mult contează un impresar care are credibilitate. Ce nu știe lumea este că Dan Alexa a semnat cu Florin Vulturar, el e noul agent al lui Dan Alexa. Un tip foarte serios. Un tip bine crescut, cu bun simț, o plăcere să vorbești cu el din toate punctele de vedere. E un tip educat, care nu e intruziv, care nu apare pe la televizor. Vulturar e tare rău, deci credeți-mă! Vulturar este unul din favoriții lui Gigi Becali. Este un om chiar la locul lui”, a spus Horia Ivanovici.

Citeşte şi: Ianis Hagi, prezentat oficial de Alaves. A avut-o alături pe iubita sa, Elena Tănase: „Mi-am împlinit un vis” FOTO

„Vulturar este un băiat chiar la locul lui, modest. A semnat ieri cu Dan Alexa, ce înseamnă să semnezi cu cine trebuie, un om care prezintă credibilitate cum e Vulturar. A semnat Dan Alexa cu el, imediat a venit o ofertă serioasă de la Botoșani, pentru că Vulturar e un tip cu credibilitate”, a mai dezvăluit Horia Ivanovici.

Dan Alexa, în vârstă de 43 de ani, vine la FC Botoșani după ce în trecut a antrenat nume precum Rapid, Târgu Mureș, Poli Timișoara, Reșița, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, FC Brașov sau Astra Giurgiu. Acum aproape patru ani, Dan Alexa a fost lovit violent cu pumnul în faţă de Anamaria Prodan, după meciul de debut pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. S-a speculat că antrenorul ar fi fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei, dar ambii au negat acest lucru.