Ianis Hagi, prezentat oficial de Alaves. A avut-o alături pe iubita sa, Elena Tănase: „Mi-am împlinit un vis” FOTO

Ianis Hagi (24 de ani) a fost prezentat, miercuri, de Alaves, grupare cu care a semnat un contract pentru un sezon, fiind împrumutat de la Glasgow Rangers. Românul va purta tricoul cu numărul 10 şi a fost însoţit de logodnica sa, Elena Tănase.

30 aug. 2023, 17:41

Ianis Hagi, prezentat oficial de Alaves. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a apărut zâmbitor la Stadionul Mendizorroza, din Vitoria-Gasteiz, oraș situat în nordul Spaniei, capitala Țării Bascilor și a regiunii Alava, fiind însoţit de iubita sa, Elena Tănase. Îmbrăcat într-un costum maro, cu pantofi sport Nike, Ianis Hagi a fost întâmpinat la arenă de președintele clubului Alaves, Alfonso Fernandez, și a intrat în sala de presă alături de directorul tehnic Sergio Fernandez. Alături de ultimul a arătat tricoul alb-albastru cu numărul 10!

Citeşte şi: Andreea Roşca a devenit campioană europeană, după ce medicii au condamnat-o să stea toată viaţa în scaunul cu rotile! „Am două hernii de disc, două tendoane fisurate, iar talpa practic s-a rupt în două!” VIDEO

„Sunt fericit și mândru să fiu aici. Întotdeauna am visat să evoluez în La Liga și azi mi-am împlinit acest vis. Singurul lucru pe care-l doresc e să încep să joc. M-am sfătuit cu foști jucători de la Alaves, am discutat cu Adrian Ilie, prieten cu familia mea. Și, bineînțeles, am vorbit cu tata, care cunoaște bine La Liga. Alaves a avut mulți fotbaliști talentați, iar stilul spaniol mi-a plăcut întotdeauna. Simt că este pasul potrivit pentru cariera mea”, a spus Ianis Hagi.

Întrebat unde ar prefera să joace, românul a spus: „Pe orice post în ofensivă, chiar dacă eu sunt un număr 10. Eu creez ocazii. Centrez, pasez, șutez… Mereu am făcut asta. Dar sunt gata să intru și să dau totul unde mi se va cere”.

„Faptul că tata a jucat în LaLiga e responsabilitate pentru mine. Și o presiune. Fizic, mă simt bine”, a mai spus Gică Hagi.