Dan Alexa, atac devastator la adresa lui Mihai Stoica. Acuzaţii şocante!

Dan Alexa a declarat că Mihai Stoica s-a opus din răsputeri ca să ajungă la FCSB. Gigi Becali l-a ales în cele din urmă pe Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș.

26 dec. 2018, 13:05
Dan Alexa, atac devastator la adresa lui Mihai Stoica. Acuzaţii şocante!

Dan Alexa l-a atac dur pe Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB.

Gigi Becali a ales noul antrenor al FCSB. Surpriză uriaşă, cine îl înlocuieşte pe Nicolae Dică!

„Am avut o discuție cu domnul Becali. Despre fotbal și despre viață. Nu am decis nimic atunci ca să lucrăm împreună la Steaua. Ca și Mihai Teja, eu sunt sub contract. Ca să ajungi la discuții și să preiei o echipă trebuie să fie implicat și clubul meu, Dunărea Călărași. A fost doar o discuție și ne-am bucurat că s-a legat o prietenie.

Totuși, i-am spus clar domnului Becali că, dacă vom colabora vreodată, nu vreau să am vreo legătură cu Mihai Stoica! Știu ce relație îi leagă pe ei, dar știu că nu a fost de acord absolut deloc ca eu să vin la Steaua!

Și a făcut tot posibilul ca eu să nu ajung acolo! De Crăciun se mai întâmplă și minuni pentru unii… Nu vin la Steaua! Revenind la lucruri serioase, nu s-a pus niciodată problema să plec imediat de la Călărași.

Eu și domnul Becali am dorit să ne cunoaștem, să discutăm și să vedem dacă avem lucruri în comun. Avem foarte multe în comun și îi mulțumesc domnului Becali. Îi urez succes atât dânsului, cât și lui Mihai Teja, dacă va semna cu Steaua”, a declarat Dan Alexa.