Dan Andronic, despre legăturile şefei DNA cu Grupul de la Cluj: Kovesi mergea acasă la Ioan Rus

Dan Andronic face noi dezvăluiri despre legăturile dintre șefii de servicii și politicieni. Jurnalistul a povestit la România TV că șefa DNA mergea acasă la Ioan Rus. De asemenea, Gigi Becali vorbește despre implicarea Liviei Stanciu în scandalul legat de noaptea alegerilor din 2009.

RomaniaTV.net
25 apr. 2017, 06:40
Dan Andronic, despre legăturile şefei DNA cu Grupul de la Cluj: Kovesi mergea acasă la Ioan Rus

„E un moment în care toată lumea trebuie să spună adevărul, e un moment propice. Am spus că s-ar putea să mai apară surprize. E o încrengătură mult mai adâncă decât ce am văzut acasă la Oprea. Sunt lucruri mult mai grave. Grupul de la Cluj er prezent doar prin reprezentanţi ca Dîncu sau domnul Ioan Rus. Kovesi mergea acasă la Rus, eu aşa am primit informaţii”, a declarat Dan Andronic.

La rândul său, Gigi Becali scoate la lumină alte informații importante. „Mi-a spus domnul general Iordănescu la mine la palat, ca o cunoaşte pe Livia Stanciu, ca s-a intalnit cu ea de trei ori la o masa invitat de Gabi Oprea. Se spune ca Oprea ar fi avut si el lista cu judecatorii care erau acoperiti, asa se barfea pe vremea aia”, a spus Gigi Becali, la România TV.


loading...