Dan Badea, anunţul neaştepat făcut la 9 ani de la divorţul de Lora: „Până la un punct”

Doi ani a durat mariajul Lorei cu comediantul Dan Badea. În urmă cu ceva timp, şi Lora a ales să vorbească despre începuturile relației ei cu Dan Badea și a dezvăluit de ce s-au căsătorit, de fapt.

04 oct. 2023, 16:37
Dan Badea, anunţul neaştepat făcut la 9 ani de la divorţul de Lora: „Până la un punct”

Dan Badea a vorbit recent despre unul dintre cele mai importante aspecte ale unui mariaj, iar cu această ocazie a făcut și o dezvăluire despre căsnicia cu celebra cântăreață.

„Umorul în viață e foarte important, să nu uităm că toate fetele, când sunt întrebate, zic că vor soți veseli. Deci, plecând de aici, înseamnă că e foarte important. În prima căsnicie (n.r. – cu solista Lora) a fost important umorul. S-a râs, da, până la un punct și apoi nu s-a mai râs”, a declarat Dan Badea, pentru PlayTech Știri.

În urmă cu ceva timp, Lora a ales să vorbească despre începuturile relației ei cu Dan Badea și a dezvăluit de ce s-au căsătorit, de fapt.

„Eu am fost sfătuită de asistentul care mi-a pus o perfuzie, după un teribil șoc emoțional, să merg și să mă vadă un doctor prieten cu el, care în acel moment era la spitalul de psihiatrie. Când am ajuns în față și am văzut ce fel de oameni, cu ce fel de suferințe intră acolo, pur și simplu m-am trezit. Eu am clacat când m-am trezit fără logodnic, fără casă, fără bani și fără un plan.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit cum va fi rochia de mireasă. Vor face nuntă unde s-au căsătorit Smiley şi Gina Pistol
Am ajuns la cel mai jos nivel, pentru că am iubit un om de o cruzime șocantă pentru mine. Pe fondul ăla, am făcut următoarea și mai mare greșeală. Am crezut în prietenia sinceră a unui bărbat și, după două luni, am acceptat să îi fiu soție, deși știam amândoi că nu sunt îndrăgostită.

Eram atât de fericită că sunt vie și că cineva vrea să îmi fie bine, încât am crezut când mi s-a spus că iubirea vine în timp. M-am bucurat că aveam înțelegere și mă puteam ocupa de cariera mea. Dar m-a costat asta pe toate planurile, am plătit un preț și mai mare”, a declarat Lora, pentru Viva.ro

Lora, dezvăluiri la 9 ani de la divorțul de Dan Badea: „Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Nu a spart nimeni nicio familie”

Doi ani a durat mariajul Lorei cu comediantul Dan Badea, pentru că artista nu s-a mai simțit fericită lângă el și a decis să pună punct. Cântăreața a avut o perioadă grea atunci, iar Ionuț Ghenu a fost cel care i-a fost cel mai mare sprijin.

Lora recunoștea că și ea a avut o parte din vină în fosta căsnicie. Artista și Dan Badea au decis să divorțeze, iar ea a fost foarte împăcată cu decizia pe care a luat-o în 2014. Acum fiecare și-a refăcut viața și au lăsat în urmă trecutul. După divorțul de Dan Badea, Lora a început o relație cu Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea. El era managerul artistei, iar problemele pe care le aveau i-a apropiat.

Oana Lis, strigăt de ajutor pe rețelele sociale, după ce a scăpat de cancerul de piele: „Trebuie să încep terapia radio-chimio. Nu vreau să mor”
După ce și-a făcut publică relația cu Ionuț Ghenu, Lora a fost aspru criticată, pentru că mulți au crezut că ea a fost motivul pentru care iubitul ei a părăsit-o pe actriță. Acum, la 9 ani de la divorț, cântăreața a făcut noi dezvăluiri.

„Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Abuzurile colective sunt foarte reale. Nu a spart nimeni nicio familie. Dacă am avut curaj să divorțez după doi ani care în viața mea înseamnă un fir de nisip, sincer, și în viața unui om, multe femei nu divorțează pentru că au impresia că e o crimă și că te judecă oamenii, nu, te judecă doar cine ar divorța, dar nu are curaj.

Cine e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși. Deci nu există nicio familie. Familia mea și eu cu adevărat eram căsătorită cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el, la rândul lui, era liber”, a declarat Lora pe TikTok.

Cât despre Doinița Oancea, vedeta spunea în urmă cu ceva timp, atunci când a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, că nu erau atât de bune prietene cum se credea. Cele două nu își vorbesc nici acum, iar când se întâlnesc la evenimentele mondene se evită. Lora a spus în declarațiile pe care le-a făcut pe TikTok că ea nu spart căsnicia nimănui, iar când a început relația cu Ionuț Ghenu, el nu era într-o relație.

„Și nu am considerat niciodată că e treaba cuiva chestia asta, e dreptul meu să iubesc pe cine vreau eu. E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta, să-și găsească partenerul cu care nu doar să-și dea declarații de iubire, dar și să tragă la aceeași căruță, să existe acea potrivire, acea compatibilitate.

Și da, există relații în care când cineva iese dintr-o relație, altcineva plânge poate. Este absolut normal. Dar și relații, de exemplu, în care femeile vor să dea o lecție de aroganță bărbatului și sunt foarte pline de ele”, a mai declarat Lora.