Oana Lis, strigăt de ajutor pe rețelele sociale, după ce a scăpat de cancerul de piele: „Trebuie să încep terapia radio-chimio. Nu vreau să mor”

Oana Lis este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține la curent urmăritorii cu ceea ce se întâmplă în viața ei. De această dată, soția fostului edil a sărit în ajutorul unei femei care se confruntă cu o boală nemiloasă.

04 oct. 2023, 16:33
Oana Lis, strigăt de ajutor pe rețelele sociale, după ce a scăpat de cancerul de piele: „Trebuie să încep terapia radio-chimio. Nu vreau să mor”
Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online

Oana Lis este foarte activă pe rețelele sociale și face mereu tot posibilul pentru a-și ajuta, pe cât posibil, urmăritorii. Recent, vedeta a repostat pe conturile sale anunțul unei femei care cere ajutorul oamenilor în lupta sa cu boala.

Soția fostului edil al Capitalei a fost impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer. Persoana respectivă a lansat un strigăt de ajutor pe internet, mărturisind că se luptă cu o boală nemiloasă și a apelat la bunăvoința oamenilor, pentru a putea găsi un loc în București în care să stea pe perioada tratamentului pe care îl va urma înainte de a trece printr-o operație.

Citește și: Mara Bănică și Oana Lis, dialog uluitor pe Facebook: „Ai silicon în fese? Nu, am KFC”

Oana Lis nu a putut rămâne indiferentă atunci când a văzut postarea femeii și a repostat-o rapid pe paginile sale de socializare, astfel încât persoana în cauză să își poată rezolva problema.

Nu este prima dată când vedeta încearcă să ofere o mână de ajutor oamenilor aflați în impas. De-a lungul timpului, Oana Lis a mai repostat anunțurile persoanelor care au nevoie de ajutor, în speranța că cei ce o urmăresc vor fi săritori și vor ajuta.

„S.O.S. Am o șansă la viață, dar mă aflu într-un impas. Am terminat investigațiile și trebuie să merg la oncolog să încep terapia radio-chimio, înainte de operația de cancer de rect. Dar, NU AM UNDE SĂ STAU ÎN BUCUREȘTI. Am rugămintea ca cei care locuiesc în București, prieteni și cun oștințe, dacă au cunoștință de cineva care inchiriază o garsonieră pt. 2 luni contra-cost, să mă anunțe.

Sau, cineva care are spațiu excedentar… Nu mă pot deplasa fără însoțitor, sunt în ultimul hal de slăbiciune și nu vreau să mor, când am o șansă să trăiesc. Vă implor să mă ajutați! Doamne ajută! Cine are o soluție, să mă contacteze în privat… Mulțumesc anticipat și să vă bucurați de sănătate! Violetta Petre”, a fost mesajul repostat de Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Oana Lis, diagnosticată cu cancer de piele

Vedeta s-a luptat, la rândul ei, cu boala nemiloasă, în urmă cu numai câteva luni. La acea vreme, a ales să nu vorbească despre problemele sale de sănătate.

Citește și: Oana Lis, momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Ştiam că viața e destul de scurtă”

În cele din urmă, Oana Lis a dezvăluit faptul că a fost diagnosticată cu o formă ce cancer de piele și a făcut mai multe declarații despre lucrurile neplăcute cu care s-a confruntat. Aceasta a trecut printr-o intervenție medicală, iar de atunci este foarte atentă la sănătatea ei.

„Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult, sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare.(…)

Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani. Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim”, povestea soția lui Viorel Lis în urmă cu câteva luni, pentru Spynews.ro.