Dan Badea, înlocuit la iUmor! Cine va prezenta alături de Şerban Copoţ

Dan Badea, înlocuit la iUmor! Un nou sezon este pregătit să apară pe micul ecran, 11 februarie, de la 20.30. Antena 1 anunţă schimbări în echipa de prezentatori. Alături de Şerban Copoţ nu va mai fi Dan Badea, ci actriţa Ilona Brezoianu.

09 feb. 2022, 18:04
Dan Badea, înlocuit la iUmor! Cine va prezenta alături de Şerban Copoţ
Dan Badea, înlocuit la iUmor

Dan Badea, înlocuit la iUmor. Explicaţia celor de la Antena 1 este foarte simplă, actorul de stand-up comedy a fost nevoit să se carantineze împreună cu soţia, în vacanţă, şi nu poate ajunge când încep filmările.

Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a fost nevoit să se carantineze în vacanţa exotică în care se afla alături de soţia sa. Întrucât filmările iUmor erau pe cale să înceapă, cea care a răspuns invitaţiei de a prezenta emisiunea alături de Şerban Copoţ a fost Ilona Brezoianu.”, au spus cei de la Antena 1, potrivit Paginademedia.ro.

Dan Badea, înlocuit la iUmor

Ilona Brezoianu este foarte încântată că îl va înlocui pe Dan Badea, până când ajunge în ţară, şi spune că a mai prezentat alături de Şerban Copoţ, aşa că nu îşi face mari probleme.

Citeşte şi: Schimbări la masa juriului iUmor. Două actriţe se alătură noului sezon

Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales că eu şi Şerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) şi avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution.

Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context faţă de cum îl ştiam până acum. Un alt element surpinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni, s-au făcut şi glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată.

Mi-e dor de Dan Badea în emisiunea asta şi sigur el este cel mai potrivit acestui context, dar am zis să fac o faptă bună şi să îl ajut la nevoie, aşa că o să vin cu ceva în plus pentru cei de acasă.

Sper ca prezenţa mea aici să fie o surpriză plăcută pentru telespectatori şi aş vrea să fac schimb cu Dan, când se întoarce el la emisiune să plec eu în vacanţă într-o ţară exotică”, a spus Ilona Brezoianu, potrivit sursei menţionate mai sus.