Schimbări la masa juriului iUmor. Două actriţe se alătură noului sezon

Schimbări la masa juriului iUmor. Noul sezon al emisiunii difuzat la Antena 1 vine cu multe surprize. Lângă Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo se vor alătura mai multe vedete. Al 12-lea sezon începe pe data de 11 februarie, de la 20:30.

03 feb. 2022, 09:25
Schimbări la masa juriului iUmor. Două actriţe se alătură noului sezon
Schimbări la masa juriului iUmor

Schimbări la masa juriului iUmor. Noul sezon se filmează deja, iar noutatea este că în fiecare zi un nou jurat de top li se va alătura acestora, la masa verdictelor. Vor fi  diverse vedete, de la actori până la oameni de radio şi televiziune.

Schimbări la masa juriului iUmor

Două dintre vedete sunt îndrăgitele actrițe de televiziune și teatru Carmen Tănase și Rodica Popescu Bitănescu, care au făcut show în edițiile în care au mai fost invitate, potrivit Click.ro.

Până acum au mai fost și Răzvan Exarhu sau Chef Florin Dumitrescu, care a fost foarte încântat de experiență. Lui Carmen Tănase, care a jucat în mai multe telenovele de la posturile Acasă TV sau Antena 1, i se potrivește mănușă acest rol.

Citeşte şi: Câștigător iUmor 2021. Declarații emoționante făcute de Virgil Ciulin. Cine e și ce va face cu marele premiu: Am crescut la ţară!

Mihai Bendeac, nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei

Mihai Bendeac a fost nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei, după ce a descoperit că i s-au furat oglinzile de la maşină. Enervat la culme, juratul de la iUmor a povestit totul prietenilor virtuali de pe reţelele de socializare.

Actorul este că părere că acest gest a fost făcut din răzbunare. „Nu știu cum au fost ultimele zile pentru voi, dar pentru mine au fost foarte interesante. Mi s-au furat oglinzile de la mașină. Asta s-a întâmplat din pură răzbunare. Și m-am dus la secția de poliție și am făcut acolo plângere”, a mărturisit Mihai Bendeac pe rețelele sociale.