Dan Barna, adevărul despre relaţia cu Florin Cîţu: „Nu avem întâlnire de psihoterapie”

Dan Barna a dezvăluit cum se înţelege, de fapt, cu Florin Cîţu. Vicepremierul susţine că relaţia pe care o are cu primul-ministru este una funcţională.

25 iul. 2021, 11:59
Dan Barna, adevărul despre relaţia cu Florin Cîţu: „Nu avem întâlnire de psihoterapie”
Dan Barna, adevărul despre relaţia cu Florin Cîţu: "Nu avem întâlnire de psihoterapie"

Dan Barna, adevărul despre relaţia cu Florin Cîţu. Liderul USR susţine relaţia pe care o are cu premierul este una funcţională, de colegialitate, normală şi firească.

Dan Barna, adevărul despre relaţia cu Florin Cîţu

Citeşte şi Eliminare Pensii Speciale. Dan Barna spune când vor fi abrogate

“E o relaţie funcţională de colegialitate, normală şi firească, discutăm şi în cadrul relaţiei premier-vicepremier, şi în cadrul relaţiei din coaliţie la nivel politic, încercăm să aliniem cât de mult se poate din agendele politice din programul de guvernare în primul rând. E o relaţie bună şi funcţională.

Discutăm pe subiecte punctuale, cu unele suntem de acord, cu altele nu suntem de acord, găsim un consens ca să putem să merge mai departe deci nu avem întâlnire din aceasta de psihoterapie, în care ne plângem de colegii noştri”, a declarat vicepremierul la Prima Tv, citat de News.ro.

Intrebat daca în acest moment un ministru USR-PLUS  este în pericol să fie remaniat, Dan Barna spune că în prezent nu se pune problema de asa ceva.

“Nu există acest subiect în momentul de faţă pentru că nu a existat o discuţie despre remaniere nici în coaliţie, nici în Guvern, miza şi obiectivul în momentul de faţă fiind de a reuşi să guvernăm cât mai aproape de programul de guvernare şi de a reuşi să răspundem la cerinţele foarte foarte actuale legate de evoluţia economică, de situaţia pandemiei”,a mai precizat vicepremierul.

Citeşte şi Desfiinţarea Secţiei Speciale. Dan Barna: Magistratii nu trebuie sa beneficieze de un tratament special

 


loading...