George Simion spulberă Guvernul: „Se încearcă discriminarea pe criterii sanitare, deși s-a promis că vaccinarea nu va fi obligatorie”

George Simion, copreşedintele AUR, a catalog drept "discriminatorii" avantajele prezentate de guvernanţi pentru personajele vaccinate. Deputatul a vorbit şi despre scăderea infectărilor cu COVID-19, spunând că acest lucru se întâmplă "peste tot în lume".

10 mai 2021, 22:44
George Simion spulberă Guvernul: „Se încearcă discriminarea pe criterii sanitare, deși s-a promis că vaccinarea nu va fi obligatorie”

George Simion a comentat scăderea infectărilor cu COVID-19 respectiv relaxarea restricțiilor, dar şi avantajele prezentate de oficiali pentru persoanele vaccinate. Întrebat cum apreciază posibilele măsuri de relaxare de la 1 iunie, vicepreşedintele AUR a amintit că încă o dată s-a demonstrat că protestele nu au generat o creștere a infectărilor.

„Cifrele sunt în scădere surprinzător! S-ar fi zis că după protestele la care a participat o ţară întreagă și la care am participat și noi când eram ‘vinovații de serviciu’, ar fi trebuit să izbucnească noi cazuri. S-a dovedit că nu s-a întâmplat nimic, cifrele sunt în scădere și aceste aşa zice restricții nu au ajutat, practic, la nimic. Cifrele sunt în scădere nu doar în România, ci peste tot în lume, pentru că încă nu se știe când acționează acest virus, dar cu siguranță putem vedea niște modele.

Putem vedea un al doilea val care se răspândește peste tot în lume, parţial spun unii datorită vaccinării, parțial măsurilor de restricție, care la noi nu a funcționat și care sunt demontate de multe studii din ultima perioadă. COVID-19 este o boală care nu este cunoscută suficient. Astăzi, am citit un studiu care a relatat că nu este o afecțiune pulmonară și o afecțiune vasculară”, a declarat George Simion, la Antena3.

Citeşte şi: George Simion, dezvăluiri despre agenda ascunsă a Guvernului: „Vor să privatizeze tot sistemul sanitar”

George Simion spulberă Guvernul: „Din tot parlamentul României doar AUR a avut poziții critice față de unele măsuri restrictive”

„Și totuși, cineva trebuia, în spațiul public, să tragă niște semnale de alarmă. Din tot parlamentul României doar AUR a avut poziții critice față de unele măsuri restrictive, față de unele măsuri pompieristice luate de guvern și cred că am făcut bine, pentru că trebuie să existe în opinia publică și semnalizatori atunci când există nereguli.

Nereguli au fost nenumărate. De la achiziții ne aducem aminte de izolete, ne aducem aminte de teste de rapide, de scandalul cu măşti, de spitalele modulare. Este totul despre bani”, a spus George Simion, conform sursei citate.

De asemenea, deputatul AUR consideră că „se va încercat discriminarea pe criterii sanitare”.

„Acum observăm că se va încerca discriminarea pe criterii sanitare, adică cei care se vaccinează vor avea unele drepturi în plus, de acces la cinematograf, la teatru, pe stadioane, la nunți și botezuri față de cei care nu sunt vaccinați, deși s-a promis că vaccinarea nu va fi obligatorie”, a spus menţionat Simion.

Totodată, George Simion a amintit că AUR nu se opune vaccinării, ci susţine opțiunea liberă a românilor de a decide. El a mai menţionat că AUR pregătește un proiect de lege care să penalizeze discriminarea pe criterii medicale.

Citeşte şi: Raed Arafat anunţă noile RELAXĂRI ale restricţiilor: Pe stadion şi la concerte, doar cu vaccin, imunitate naturală sau test
 


loading...
Partenerii noștri