George Simion, dezvăluiri despre agenda ascunsă a Guvernului: „Vor să privatizeze tot sistemul sanitar”

George Simion vine cu dezvăluiri incredibile. Liderul AUR a vorbit despre motivul pentru care Senatul a respins, în plenul de marţi, proiectul de hotărâre prin care colegii săi senatori au solicitat înființarea comisiei de anchetă referitoare modul în care s-a realizat evacuarea şi transferul pacienților de la Spitalul de Ortopedie "Foişor" Bucureşti.

06 mai 2021, 08:39
George Simion, dezvăluiri despre agenda ascunsă a Guvernului: „Vor să privatizeze tot sistemul sanitar”

George Simion, dezvăluiri despre agenda ascunsă a Guvernului.  Acesta spune că Senatul a respins proiectul de hotărâre iniţiat de senatorii AUR, prin care s-a solicitat înființarea comisiei de anchetă referitoare modul în care s-a realizat evacuarea şi transferul pacienților de la Spitalul de Ortopedie „Foişor” Bucureşti, pentru că nu le pasă, pentru că vor să privatizeze tot sistemul sanitar.

George Simion, dezvăluiri despre agenda ascunsă a Guvernului: „Vor să privatizeze tot sistemul sanitar”

„Bineînțeles că au spus pas pentru că nu există interes. Noi am inițiat această comisie de anchetă, acesta este atributul Parlamentului să ancheteze probleme care se întâmplă la nivelul societății, probleme grave. Ori, Spitalul Foișor și toată acea debandadă și acea dorință de a închide spitalul, de a sacrifica peste 200 de paturi pentru bolnavii non COVID pentru numai 20 de paturi la ATI ne-a dat de gândit.

Am depus toate diligențele pe cale parlamentară, am ajuns la vot în plenul Senatului şi am pierdut la două voturi, 68 au votat împotrivă și 66 au votat pentru.

Noi o să continuăm și pe care parlamentară, dar instituțiile acestui stat care nu ar trebui să depindă de politică, ar trebui să ancheteze de asta avem DNA, DIICOT, nu doar pentru răfuieli politice.

Ori ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor este strigător la cer, iar noi cei de la AUR o să continuăm demersurile parlamentare.

Dacă nu am reușit în Senat și cred că sunt foarte sensibil domnii de la PNL la măgăriile pe care le pregătesc că lor li s-a atribuit partea asta cu spitalele din Bucureşti. Se bat inclusiv cu primarul general al Capitalei, neapărat să ia aceste spitale și să privatizeze tot se sistemul sanitar.”, a spus la Antena 3, George Simion.

Liderul AUR, George Simion, a vorbit şi despre cazul ursului ARthur, împuşcat de prinţul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein într-o pădure din Covasna.

„E flora şi fauna României. Sunt urşii noştri, cerbi noştri, sunt pădurile noastre. Am ajuns o groapă de gunoi. Am ajuns ca cine are bani să vina să-şi facă poftele aici.

Arthur suntem toţi. Suntem lăsaţi pradă unui sistem diabolic, de 30 de ani. Tot felul de străini vin aici şi, sub pretextul că ne ajută, ne fura băncile, ne fură minţile.

În cazul ursului împuşcat în Covasna vom sesiza organele judiciare, iar DNA-ul ar trebui să nu ancheteze numai afaceriştii români”, a declarat George Simion, la România TV.

Citeşte şi: George Simion sesizează DNA în cazul ursului împuşcat de prinţul austriac: „Arthur suntem toţi. Suntem lăsaţi pradă unui sistem diabolic, de 30 de ani”
 


loading...
Partenerii noștri