Dan Barna, atac la adresa PSD în Parlament. „Aţi încercat trei ani să-l salvaţi pe Dragnea de puşcărie”

Liderul USR, Dan Barna, a atacat pe parlamentarii PSD pe care i-a acuzat că vorbesc "la mişto" despre democraţie, încercând să dea uitării faptul că timp de trei ani au încercat să-l "salveze pe Liviu Dragnea" de puşcărie.

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 10:56
Dan Barna, atac la adresa PSD în Parlament. „Aţi încercat trei ani să-l salvaţi pe Dragnea de puşcărie”

Dan Barna, deputat USR, a declarat, miercuri, în Parlament, după citirea moţiunii de cenzură, că „am fi putut să discutăm astăzi despre soluţii pentru a găsi bani pentru plata pensiilor sau a alocaţiilor sau am fi putut să ne adunăm să discutăm despre autostrada A8”.

„Dumnevoastră, domnilor din PSD şi UDMR, aţi vrut altceva. Aţi vrut să discutăm astăzi despre Evul Mediu şi despre baroni. Aţi vrut ca astăzi să discutăm despre o mână de primari fricoşi care au vrut să-şi păstreze privilegiile pentru că le este frică de votul oamenilor. Câţiva primari care nu au adus nimic şi care pur şi simplu au risipit bani publici şi care astăzi vă împing la o moţiune grotească şi fără conţinut”, a spus liderul USR.

Deputatul USR le-a transmis parlamentarilor social democraţi faptul că: „oricât să străduiţi să vorbiţi despre democraţie, mi se pare că nu o faceţi decât la mişto”.

„Cum domnule Ciolacu, ne vorbiţi despre democraţie după ce trei ani de Dragnea aţi aruncat România în pragul unei revoluţii care era să ne scoată din Europa. Cum veniţi să ne vorbiţi astfel despre democraţie cât timp dumnevoastră aţi încercat timp de trei ani să-l salvaţi pe Dragnea de puşcărie?

Domnule Ciolacu, stimaţi colegi din PSD, ne vorbiţi despre Europa şi despre reguli. Nu vă înăduşe ironia că aţi spus timp de trei ani şi jumătate că toţi aceia care vorbesc cu partenerii noştri internaţionali sunt trădători de ţară. Când aţi fost cinstiţi? Atunci sau acum?”, a afirmat Dan Barna.

Citeşte şi: Parlamentul dezbate şi votează ACUM moţiunea de cenzură. Orban: „Moţiunea trece”