Dan Barna critică strategia anti-COVID a guvernului: „Nu funcţionează. Consecinţele vor fi mult mai serioase”

Dan Barna a scris miercuri un mesaj pe Facebook, în care spune că strategia anti-pandemie nu funcționează pentru că la nivelul Guvernului există o lipsă de direcție în privința combaterii pandemiei, el îndemnând la acţiuni rapide şi hotărâte.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 10:30
Dan Barna critică strategia anti-COVID a guvernului: „Nu funcţionează. Consecinţele vor fi mult mai serioase”

„Strategia anti-pandemie nu funcționează. Numărul cazurilor de COVID 19 crește de la o zi la alta. Unul câte unul, statele europene încep să impună restricții pentru români. Asta are efect atât în plan personal pentru cei care vor să călătorească, cât și pentru companiile care depind de granițe libere pentru a putea să își desfășoare activitatea. Este destul de clar că la nivelul guvernului există o lipsă de direcție în privința combaterii pandemiei. Suntem în momentul în care România trebuie să își facă o evaluare să vadă ce nu a mers bine și să schimbe strategia. O continuare a tendinței din acest moment va aduce tot mai multe pagube atât din punct de vedere al sănătății publice, cât și din cel al posibilității desfășurării unei vieți normale.

Dacă nu acționăm rapid și hotărât, consecințele vor fi mult mai serioase. Și le vom suporta cu toții”, a scris liderul USR.

Citeşte şi: CORONAVIRUS ROMANIA. Peste 900 de amenzi în ultimele 24 de ore