Dan Barna dă vina pe greaua moştenire pentru problema şobolanilor din Bucureşti. „Cine trebuie să facă deratizarea? O companie municipală înfiinţată de doamna Firea”

Vicepremierul Dan Barna a declarat că s-a ajuns ca şobolanii să umble pe străzile din Bucureşti deoarece o companie municipală înfiinţată de fostul primar Gabriela Firea nu a făcut deratizarea. Copreşedintele USRPLUS a omis, însă, faptul că Nicuşor Dan se află la conducerea Primăriei Capitalei de nouă luni.

30 iul. 2021, 10:51
Dan Barna dă vina pe greaua moştenire pentru problema şobolanilor din Bucureşti. „Cine trebuie să facă deratizarea? O companie municipală înfiinţată de doamna Firea”

Dan Barna susţine că una dintre companiile municipale responsabile cu deratizarea este „cvasi-inexistentă”.

„Nicuşor Dan are un proiect cu care a candidat, un proiect al unui Bucureşti care este mai bun şi mai funcţional decât cel al Gabrielei Firea. Din păcate, vedem că ies toţi acei scheleţi din dulapuri, despre care ştiam, iată că ies acum la vedere, că vorbeaţi despre subiectul cu şobolanii. Ştiţi cine trebuie să facă deratizarea în Bucureşti? O companie municipală înfiinţată de doamna Firea. Şi nu o face”, a afirmat Dan Barna, joi seară, la Digi 24, conform News.ro.

Citeşte şi: Nicuşor Dan aruncă vina pe Clotilde Armand pentru problema şobolanilor din Capitală. „Am avut o conjunctură nefericită cu gunoaie pe stradă luni de zile”

Dan Barna dă vina pe greaua moştenire pentru problema şobolanilor din Bucureşti. „Avem o problemă de nepăsare de mulţi ani de zile”

De asemenea, vicepremierul a dat de înţeles că serviciul de deratizare pe care Primăria „l-a moştenit” nu funcţionează şi că de doi sau trei ani problema şobolanilor din Bucureşti este aceeaşi.

„Avem o problemă de nepăsare de mulţi ani de zile şi de mult timp şi vedem că acel mecanism gândit de doamna Firea nu doar că nu funcţionează, ci a agravat situaţia şi, în acest context, e foarte clar că este un obiectiv al Primăriei Generale furnizarea acestui serviciu de deratizare care devine fundamental faţă de gravitatea problemei”, a declarat Dan Barna, potrivit sursei citate.

Cât despre activitatea lui Nicuşor Dan la Primărie Capitalei, Dan Barna susţine că primarul general va fi evaluat de către electrorat.

„Eu zic că vor fi nişte rezultate. Dincolo de percepţia mea, evaluarea o vor face cetăţenii la următoarele alegeri, fiindcă Nicuşor Dan nu a fost pus cu mâna de mine sau de un alt politician, a fost ales de cetăţenii Bucureştiului”, a explicat Barna.

Reacţia vicepremierului Dan Barna vine în contextul în care un tânăr din Bucureşti a fost muşcat de picior de un şobolan, în zona Piaţa Romană. Bărbatul a ajuns de urgenţă la spital, unde medicii i-au prescris tratament antirabic şi antibiotic.

Citeşte şi: Nicuşor Dan şi-a făcut praf imaginea în zece luni de mandat. 65% dintre bucureşteni consideră activitatea sa de primar general drept „proastă” sau „foarte proastă”


loading...
Partenerii noștri