Dan Barna: Demisia lui Victor Negrescu se înscrie în logica în care PSD şi ALDE tratează România

Dan Barna, liderul USR, spune că demisia lui Victor Negrescu din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene se înscrie în logica în care PSD şi ALDE tratează România. Barna subliniază că să îţi abandonezi ţara cu două luni înainte de cel mai important moment din istoria europeană a sa doar pentru că ştii că va fi un eşec şi nu vrei să fii tras la răspundere este de neiertat.

RomaniaTV.net
11 nov. 2018, 12:48
Dan Barna: Demisia lui Victor Negrescu se înscrie în logica în care PSD şi ALDE tratează România

”România abandonată! Demisia lui Victor Negrescu se înscrie din toate punctele de vedere în logica în care PSD şi ALDE tratează România şi îi tratează pe români. Să îţi abandonezi ţara cu două luni înainte de cel mai important moment din istoria europeană a României doar pentru că ştii că va fi un eşec şi nu vrei să fii tras la răspundere este de neiertat, indiferent de alte motive”, scrie liderul USR pe contul său de Facebook, potrivit News.ro.

Dan Barna apreciază că preşedinţia României la Consiliul UE din 2019 era, oricum, un proiect eşuat din cauza acestui guvern. ”Acum, însă, devine un abandon pentru români şi pentru Uniunea Europeană. Ruşine, PSD şi ALDE!”, încheie el.

Victor Negrescu continuă să menţină un val de ceaţă asupra propriei demisii de la Ministerul Afacerilor Europene, informaţie apărută sâmbătă şi confirmată parţial de de miniştrii Eugen Teodorovici şi Rovana Plumb. Victor Negrescu cataloghează informaţia privind demisia sa drept „un zvon apărut miraculos pe surse” şi spune că vineri a lăsat biroul „pregătit pentru următoarea săptămână de lucru”.

Citeşte şi: Victor Negrescu, despre propria demisie: Un zvon apărut miraculos pe surse