Dan Barna şi-a exersat calităţile de expert în fotbal în faţa marelui Figo. I-a explicat acestuia încă de la pauză cum se va desfăşura Franţa-Elveţia

Dan Barna a fost prezent în tribune marţi seara, la Franţa-Elveţia, și a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care apare alături de Luis Figo, căruia i-a înfăţişat încă de la pauză derularea evenimentelor.

29 iun. 2021, 10:55
Dan Barna şi-a exersat calităţile de expert în fotbal în faţa marelui Figo. I-a explicat acestuia încă de la pauză cum se va desfăşura Franţa-Elveţia

Dan Barna nu încetează să ne surprindă. Dacă în urmă cu aproape doi ani părea un novice în ale fotbalului, nerecunoscându-l per marele antrenor Emeric Ienei, căruia s-a oferit să-i dea un autograf, în ultimele luni pare să fi învăţat multe despre sportul rege. Mai mult, la EURO 2020 şi-a exersat şi calităţile de expert în fotbal în meciul din optimi, Franţa-Elveţia, găzduit de Arena Naţională.

Întrebat la Digi FM dacă l-a convins greu pe Luis Figo să facă o poză cu el, Dan Barna a răspuns: „A fost foarte amabil, n-a fost nimic de convins. Glumeam și comentam cumva meciul. Era foarte îngrijorat la 1-0 la pauză. Îi zisesem și lui că se ajunge la prelungiri și probabil și la penalty-uri”.

Citeşte şi EURO 2020. Coşmarul campioanei mondiale pe Arena Naţională, comentat în presa franceză: „Anihilaţi, distruişi, devastaţi”

Ulterior, vicepremierul a mărturisit şi cum a trăit meciul care a dus la eliminarea campioanei mondiale. „Am început să scandez și eu, a fost un moment spontan și surprinzător. Cei de la UEFA au fost foarte plăcut impresionați. Chiar la finalul meciului se făcea gluma că vorbim la Londra să facem finala aici. Au fost de-a dreptul entuziasmați de atmosfera meciului. Spuneau că a fost cea mai bună atmosferă din meciurile de până acum. Atmosfera pe care a reușit să o facă publicul de la București i-a entuziasmat atât de mult pe liderii UEFA încât i-au felicitat pe organizatori”, a mai spus Dan Barna, potrivit sursei citate.

„Pentru toți cei care, copii sau tineri fiind, ne uitam la acest domn cu fascinație și admirație. Acum Figo este la București în tribună și Pogba și Benzema strălucesc pe teren. Nu încetați să visați, pentru că visul de a-ți întâlni idolii copilăriei sau tinereții se poate împlini oricând!”, a scris Dan Barna, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi FRANŢA, favorita Euro 2021, eliminată de Elveţia la Bucureşti. Meci nebun, decis la loviturile de departajare

Totuşi, internauţii, n-au ratat prilejul de a-l tachina pe Barna în legătură cu episodul din toamna lui 2019, cu Emeric Ienei, întrebându-l ironic, dacă nu cumva i-a cerut Figo autograf. Răspunsul vicepremierului, în prinscreenul de mai jos:

Dan Barna, răspuns amuzat la întrebarea dacă i-a cerut Figo autograf