Dan Barna, vacanţă de lux în Aruba. Cine l-a însoţit pe politician pe insula din Caraibe FOTO

Dan Barna, şeful USR şi fost candidat la preşedinţia României, a avut parte de o vacanță de cinci stele în Aruba, alături de familie. Politicianul a ales cel mai tare complex al stațiunii, Renaissance Aruba, unde o camera costă aproximativ 450 de dolari pe noapte.

RomaniaTV.net
08 ian. 2020, 18:47

Dan Barna și familia au petrecut o vacanţă de vis pe insula privată a hotelului, la malul oceanului, printre păsările flamingo, scrie Cancan. Partenera de viață a politicianului, Olguța Dana Totolici, este Head of Reward & Respect Labour Litigation Department la una din cele mai valoroase companii petroliere din România, OMV Petrom.

Vlăduţa Lupău, vacanţă de lux alături de soţul fotbalist. S-a pozat sexy, iar imaginile au devenit virale FOTO

Aruba este o insulă și un teritoriu dependent făcând parte din Regatul Țărilor de Jos în America centrală caraibeană. Situată în Marea Caraibelor, puțin la nord de peninsula Paraguana, Aruba este o insulă de mică altitudine și aridă.

Renaissance Aruba, complexul din orașul Oranjestad, oferă plaje şi o insulă privată de 16 hectare, precum și cazare atât pentru adulţi, cât şi pentru familii. Pune la dispoziție un centru spa cu servicii complete, un cazinou şi diverse restaurante rafinate.


loading...