Dan Bitman, dator spitalului din Viena unde s-a operat la gât. Vezi ce factură are de achitat

Dan Bittman are de plătit o factură de aproape 1.000 de euro spitalului AKH din Viena, unde a suferit o intervenţie chirurgicală la gât, în urmă cu două luni. Datoria trebuia plătită până pe data de 18 decembrie.

21 dec. 2012, 14:09
Dan Bitman, dator spitalului din Viena unde s-a operat la gât. Vezi ce factură are de achitat

Dan Bitman ar avea o factură de plătit clinicii AKH în urma intervenţiei chirurgicale de acum 2 luni. Reporterii wowbiz.ro au telefonat la spitalul AKH pentru a verifica o altă informaţie despre Dan Bittman şi au aflat că artistul a rămas dator. „Dan Bittman e numele pacientului? Să-i spuneţi că are să ne achite 928 de euro, bani pe care trebuia să-i plăteasca până pe 18 decembrie”, a spus un reprezentant al spitalului.

Potrivit aceleiaşi surse, suma pe care artistul o datorează provine de la servicii conexe intervenţiei chirurgicale care a fost gratuită. Mai precis, este vorba despre analize medicale suplimentare pe care le-a solicitat pacientul în timpul internării.

Iniţial, reporterii sunaseră să afle dacă cântăreţul român i-a acţionat în judecată pe medicii austrieci care l-au operat, fapt neconfirmat nici de spital şi nici de Dan Bitman.