Dan Bitman nu crede în coronavirus: „Cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate, este un test mondial”

Dan Bitman nu crede în coronavirus şi se alătură celor care cred cu tărie că virusul ucigaş ar fi „un test mondial", printre care şi Sorin Ovidiu Vîntu.

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 18:30
Dan Bitman nu crede în coronavirus: „Cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate, este un test mondial”

‘E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă și petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm și ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morți și peste 400 de vindecați, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial’, a declarat Dan Bittman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a afirmat, recent, că actuala generaţie are şansa de a asista la cea mai mare manipulare făcută vreodată la nivel planetar: coronavirus. Da, este o boală. Este o gripă, poate puţin modificată faţă de gripele cu care suntem obişnuiţi’.

Citeşte şi: SCANDAL: Olivia Steer ar fi descoperit leacul pentru tratarea coronaviruslui ucigaş din China. Unde a fost publicată reţeta naturală

O eroare medicală era cât pe ce să-i schimbe toată viața

Cântărețul a mărturisit că la naștere a fost victima unei erori medicale descoperită însă la timp, astfel încât să nu-i schimbe radical viața! 

Dan Bittman și-a pierdut ambii părinți, și de fiecare dată a aflat de tragedii chiar în timp ce era la cântări. Artistul a suferit mult, pentru că a fost întotdeauna foarte apropiat de familia sa.

La emisiunea pe care o moderează la Antena1, îndrăgitul cântăreț i-a povestit invitatei sale, Andreea Marin, un secret pe care l-a ținut ascuns până acum. Și-anume că, dintr-o eroare, el a fost schimbat la naștere!

S-a produs o mică încurcătură! La câteva ore de la naștere, m-a luat asistenta și m-a dus să mă alăpteze o altă femeie, iar pe fata doamnei respective i-a adus-o mamei. După un moment de derută, mama a spus clar…”nu este copilul meu” și a respins-o pe bebelușă, apoi lucrurile au intrat în normal…Este adevărat sută la sută, așa s-a întâmplat”, a spus amuzat starul de la Holograf la emisiunea sa TV. ”Riscam să plec cu o altă persoană din spital”, a explicat artistul.