Dan Bittman a dezvăluit dacă se vaccinează sau nu anti-Covid. În urmă cu câteva luni, artistul spunea că „virusul nu e letal”

Dan Bittman a dezvăluit dacă are de gând să se vaccineze anti-Covid sau nu. Solistul Holograf a făcut numeroase declarații controversate în ultimele luni legate de pandemie și restricțiile impuse de autorități.

30 ian. 2021, 20:16
Dan Bittman a dezvăluit dacă se vaccinează sau nu anti-Covid. În urmă cu câteva luni, artistul spunea că „virusul nu e letal”

Dan Bittman, despre vaccinarea anti-Covid

„Deocamdată aștept să văd. Nu știu. Eu n-am spus niciodată, fraților, nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus. Eu mă iau de o situație imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a spus Dan Bittman, la Antena Stars.

Artistul spunea, în urmă cu câteva luni, că el crede în existența infecției cu coronavirus, dar nu consideră că este atât de periculoasă pe cum se spune.

„Nu sunt coronasceptic. Cred în coronavirus, dar cred și în oameni deștepți, cred în lideri adevărați, în măsuri adevărate, nu în frică, nu în groază băgată în populație și în oameni care nu gândesc nici de aici până în geam.

În calitatea mea de părinte de trei băieți sunt foarte îngrijorat de ce se întâmplă, dar viața de nouă luni de zile ne-a demonstrat că virusul nu e atât de letal pe cât ni s-a spus în prima parte, că măsurile, aici în România, au fost luate în batjocură, că în timp ce mie mi se spunea să stau acasă, domnul președinte și domnul prim-ministru făceau cel mai grav desant aerian văzut de mine vreodată, cu sute de mii de români plecați la muncă în Germania. Atunci e normal să nu mai cred în condițiile acestor oameni și să spun că trebuie să vină altcineva să dreagă situația”, spunea Dan Bittman la B1 TV în urmă cu câteva luni.

Dan Bittman: „Virusul nu te omoară așa… nu e letal”

Cântărețul e de părere că societatea a ajuns să se comporte din nou ca pe vremea comunismului, precizând că este trist că se întâmplă acest lucru, după 31 de ani de la Revoluție.

Dan Bittman a declarat, la Antena 1, că nu este împotriva măştii şi că a respectat măsurile impuse, dar acuză autorităţile române că acţionează haotic şi că nu au reuşit să facă nimic concret de la începutul pandemiei.

„În România e foarte ușor să discreditezi pe oricine. Nu sunt împotriva măștii și a niciunei măsuri coerente. Virusul nu te omoară așa… nu e letal. Cred că trebuie sa lămurim lucrurile. Uniunea Europeană e un eșec după părerea mea. Când a fost acum sa închidem, am închis fiecare pentru țara noastră. Sunt un om care a respectat legea. O respect în continuare. Trebuia sa ne zică din prima. Asta e viața voastră. 10 ani așa o ducem. Noi acum sunt in război. Nu avem o listă. Am înnebunit, am început să facem măști abia după o lună de zile”, este de parere artistul.

„La bani e cea mai mare problemă. Din miliardele promise de Cîţu și președinte nu s-a făcut niciun spital. Ce ne-a oprit o vară întreagă să facem ceva? Mai e o chestie. Toată treaba e fluidă. Lucrurile se schimbă de la oră la oră. Suntem praf, asta știam. Mă uit la oamenii care au ochelarii aburiți. Acolo e clar, când se aburesc ochelarii. Pe acolo iese covidul. Covidul nu stă la 1 metru jumate, covidul e în aer”, a mai spus artistul.