Dan Bittman, noi declaraţii controversate: ”Pandemia e o afacere excepţională. Unii câştigă enorm de mult din aceste reglementări”

Cântărețul i-a transmis un mesaj șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, susținând că mai multe terase din țară funcționează ilegal.

25 ian. 2021, 09:15
Dan Bittman, noi declaraţii controversate: ”Pandemia e o afacere excepţională. Unii câştigă enorm de mult din aceste reglementări”

Dan Bittman îi transmite un mesaj lui Raed Arafat. Cântărețul susține că ceea ce petrece în Centrul Vechi este ilegal, referindu-se la o terasă care funcţiona ca spaţiu închis.

Citește și: Dan Bittman: ”S-a ajuns cam ca pe vremea comuniștilor. E rușinos, e trist”

”Eu sunt de acord cu domnul Arafat. În condițiile legii, terasa aia e ilegală. Vreau să îl anunț pe domnul Arafat, că în cazul acelei terase mai sunt cel puțin 20-30 de restaurante. Sunt zeci de restaurante și nu numai în București, în toată țara” , a declarat Dan Bittman la Antena 3.

Cântărețul a dat exemplul unei terase pline din Prahova, unde chiar a intrat. Acesta susține că locul era mic și plin de oameni care mâncau în interior.

”Ba chiar am fost într-unul din ele, unde am intrat, m-am mirat. Avea și terasă care era plină. Nu aici, în județul Prahova. Dacă o sa căute, o să găsească. Era excepțional de mic și se mâncă înăuntru civilzat, nu știu dacă erau familii, dar aici e exact ceea ce discutam acum. Legea e lege doar pentru unii, pentru alții e doar așa…

”Pandemia ar putea dura anid de acum în colo.  E o afacere execepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirină. O să înceapă specula, vă dați seama. Gigi Becali a încercat să introducă niște medicamente în țară. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și atunci o să înceapă scandalul între ei”, a spus Dan Bittman la Antena 3.

Dan Bittman îi transmite un mesaj lui Raed Arafat. Șeful DSU a reacționat la Antena 3 în urma mesajului transmis de Bittman, Arafat susține că terasa din Centrul Vechi la care a făcut referire cântărețul ar trebui să fie închisă.

”Conform hotărârii de Guvern, terasa asta este închisă. Toţi stau în acea bulă de plastic. Astea sunt spaţii închise, chiar dacă este o singură masă (…) Uitaţi-vă aglomeraţia din aşa-zisa terasă. Nu e terasă. Acolo este spaţiu închis. Este definit în hotărârea de Guvern. Are pereţi.

Este şi vina şi faptului că nu se impun măsuri (…) În final, aici trebuie implementate măsuri. Eu cred că singura măsură în aşa ceva şi fără să exagerez este că, în momentul în care ai făcut acest lucru, să vină autorităţile şi să te închidă pe o lună de zile şi poate atunci învaţă lumea ce înseamnă să respecte regulile. Ieri aţi auzit situaţia cu tulpina noua care de la o singură persoană s-au infectat nu ştiu câte persoane. Nu este de glumit. Mai avem un pic. Nu are rost să intrăm într-un alt val’. (…) Acest lucru este iresponsabil”, a spus Raed Arafat la Antena 3.


loading...