Dan Bittman a încercat sa se sinucidă

Dan Bittman a marturisit intr-un interviu pentru femeide10.ro ca a incercat sa se sinucida. Artistul a marturisit ca s-a gandit sa isi curme viata in urma unei dezamagiri amoroase.

RomaniaTV.net
03 oct. 2016, 12:33

„Gând am avut, dar n-am ajuns la aşa ceva. Te gândeşti ce să faci ca să o impresionezi, dar cred că mai mult m-am dus în zona teatrală. ‘Aoleu şi văleleu!’, hai să vadă cât sufăr. Baieţii vor să impresioneze. Unora le şi iese, ceea ce cred că e cea mai mare prostie. Ar trebui scris un manual, manualul sinucigaşului, în sensul că cine are porniri din acestea să le citească înainte. Recunosc, şi eu am trecut prin toate stările posibile. Eşti tânăr, nu ştii cum să faci…”, a spus Dan Bittman.

Cântăreţul recunoaşte relaţia cu Mihaela Rădulescu şi spune şi de ce nu au rămas împreună. „Când am văzut-o pe Mihaela, dar şi ea pe mine, am avut sentimentul amândoi că ne-am spus că vom fi împreună, cândva. Dar tot aşa, pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice… Pe Mihaela nu poate s-o ţină nimeni în frâu. O foarte frumoasa povestea de dragoste, nimic de zis…”, a povestit Dan Bittman.

Despre prima iubire şi tentaţia Occidentului

„Am adus-o în casă de multe ori. Era plecată în Germania la un moment dat, mama s-a dat peste cap să-mi facă rost
de un paşaport să plec şi eu acolo să-mi văd iubita. Ei erau nemţi etnici şi aşa a putut ea să plece. Era aproape imposibil pe vremea lui Ceauşescu. Cred că a vrut să mă trimită ca să nu mă mai întorc în ţară. Dar eu eram atât de legat de ţară şi de prietenii din Romania încât după trei luni  m-am întors glonţ. Nu ştiu dacă asta i-a dezamăgit foarte tare, dar nu am simţit nicio secundă că trebuie să plec de aici”

„Organizarea unei nunţi e obositoare. Cu sarmale, cu nenorociri”

„Liliana a primit multe inele de la mine dar ştiu că nu vrea napărat asta. Organizarea unei nunţi e obositoare. Cu sarmale, cu nenorociri… Trebuie să îl chemi şi p-ăla, şi pe celălalt iar obiceiul ăsta cu darul la nuntă nu îmi place. Te invit de drag să fii alături de mine, să te bucuri cu mine dar nu să îmi aduci neapărat ceva, că doar nu e ziua mea! Secretul relaţiei noastre este acela că Liliana nu mă limitează. Inițial, am zis, hai să facem un copil și uite că am făcut trei. Viața se schimbă și ne schimbă. Decât o căsnicie eşuată, mai bine o “burlăcie” fericită. Nouă ne e foarte bine aşa. Liliana zice că e mai important să fim împreună, să avem o familie normală şi frumoasă. Nu avem vreun contract semnat, nu avem nevoie. Avem încredere unul în celalalt.