Dan Bittman a pus ochii pe Delia! După ce a cochetat cu Denise Rifai, solistul de la Holograf e gata să facă o nouă cucerire: „E mortală!”

Dan Bittman este unul dintre cei mai îndrăgiți soliști din România, care a făcut istorie cu Holograf în ultimii zeci de ani. Cântărețul a fost considerat unul dintre cei mai sexy bărbați de la noi din țară, iar de-a lungul timpului toate privirile au fost ațintite asupra vieții sale amoroase. Iată ce declarații a făcut artistul despre Delia Matache.

06 dec. 2023, 17:32
Dan Bittman a pus ochii pe Delia! După ce a cochetat cu Denise Rifai, solistul de la Holograf e gata să facă o nouă cucerire: „E mortală!”
Dan Bittman a pus ochii pe Delia! După ce a cochetat cu Denise Rifai, solistul de la Holograf e gata să facă o nouă cucerire: „E mortală! Mi se pare no. 1”

Dan Bittman a atras atenția prin declarațiile sale recente cu privire la Delia. Artistul nu se sfiește să îi adreseze numai cuvinte de laudă, ba chiar mai mult chiar și-a exprimat dorința de a colabora cu ea în domeniul muzical.

Citește și: Scandal de proporții la „America Express”, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta Anamariei Prodan! Cum a reacționat agenta FIFA: „Trebuie să te naști Anamaria Prodan ca să poți să câștigi”

Recent, Delia a lansat noul ei album în cadrul unui eveniment special, iar Dan Bittman a fost prezent, aplaudând-o pentru calitatea muzicii și pentru spectacolul oferit. Într-un interviu acordat pentru Ciao, Bittman a recunoscut cât de mult o apreciază pe artistă.

„Am venit să o văd pe Delia pentru că de fiecare dată când se reinventează e foarte mișto și chiar am venit să văd face și ce a produs prezintă, acum, cu noul album. Delia mă interesează”, a spus el.

Întrebat dacă își dorește o colaborare muzicală cu Delia, nu a ezitat și a spus că da.

„Măi, să știi că m-am gândit și era cât pe ce să o facem la un moment dat, când am scos Îngerii. Eu, Îngerii l-am scos datorită lui Răzvan. Răzvan m-a dus la cei de la Kazibo să-mi prezinte. A fost o noapte magică. Am tras atunci Îngerii și se punea problema la un moment dat să cânte și Delia. Dar, până la urmă am rămas doar eu, însă sincer, aș vrea neapărat cu Delia oricând”, a zis Dan Bittman, după care a completat:

„E mortală, mie mi se pare No 1 în momentul ăsta”.

Acum ceva vreme, s-a speculat că Denise Rifai și Dan Bittman ar forma un cuplu. Totul a prins o altă culoare după ce cântărețul de la Holograf i-a oferit prezentatoarei de la Kanal D un inel, făcând referire la una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei sale, „Ți-am dat un inel”.  Invitată într-un podcast, ea a spus despre relația cu Dan Bittman:

„Deci, este întrebarea evidentă! Să lămurim lucrurile: este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu o energie masculină, mereu îi zic: ai venit la mine în emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul, cu inelul lui… E un bărbat minunat, și o să-ți spun așa: e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea”, a declarat Denise Rifai, cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Prin ce coșmar a trecut Andreea Bănică din cauza tatălui alcoolic: „Știam că vine. Auzeam cum ne înjură”