Dan Bittman cere demisia guvernului şi face afirmaţii şocante: „Să dea Dumnezeu să mor de COVID”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a contestat dur restricțiile impuse de autoritățile române pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
Dan Bittman cere demisia guvernului şi face afirmaţii şocante: „Să dea Dumnezeu să mor de COVID”

Solistul s-a plâns într-o postare pe Facebook de ”minciuna COVID” și de faptul că trebuie să suporte ”alertele penibile și mincioase” pe telefon. Ulterior, acesta a criticat în direct la Antena 3, modul în care autoritățile au gestionat pandemia.

Citește și: Mesajul unui medic român din Suedia către Dan Bittman. „Modelul suedez nu e să trăieşti normal şi să te infectezi la liber!”

„Pericolul există. Dar ne luăm după alte țări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeți să gândiți cu mințile voastre. Nu vă mai lăsați influențati de tot felul de povești care vin din Franța, din Italia, din Germania. În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnaviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că știu să aibă grijă de ei și îi tratează. În România, avem câteva mii de asa-zise infectari pe zi și, iarta-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre imi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la același pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai sa revenim cu picioarele pe pământ”, a spus Bittman la Antena3.

De asemenea, Bittman a vorbit și despre modelul suedez, modelul neo-zeelandez și modelul grecesc.

„Cum e posibil să înnebunești niște oameni cu un test cu 30% marja de eroare. Hai să fim serioși. Vrem să îngrozim un popor intreg? N-o sa mai ieșim pe străzi, mare șmecherie”, a spus Bitmann.

În cadrul unei intervenții la Gândul Live, Dan Bittman a cerut demisia Guvernului și a făcut o afirmație-șoc. Acesta a declarat că preferă să moară de COVID decât să trăiască în actualele condiții.

„Nu am ceva cu Horeca, dar nu asta e problema… Aia dezinfecteaza, ai masca. E vorba si de salile de spectacol, daca atat de tare ne protejeaza masca, de ce nu ii lasi sa vina cu masca la concerte. Stau oamenii in metrou… Trebuiau sa fie zeci de mii de morți. Trebuiau sa fie cazuti pe strada oamenii aia. Daca e asa un virus letal, daca e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau sa fie 80 milioane de „dusi”, sunt un milion. Am gura spurcata si imi permit sa spun orice. Sa mor si eu de Covid, sa dea Dumnezeu. Chiar nu vreau sa mai traiesc in conditii degradante. Nu se poate asa ceva, este prea mult”, a spus Bitmann, potrivit sursei citate.