Dan Bittman, despre iubire la 60 de ani: Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără… Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața

După despărţirea de Liliana Ștefan, mama copiilor lui, Dan Bittman a fost surprins de paparazzi în compania mai multor tinere. Cu multe dintre ele, presa l-a şi "cuplat". De altfel, artistul de 60 de ani a avut mereu faima de Don Juan. Cu toate acestea, a mărturisit că a suferit după despărţirea de mama copiilor lui.

25 mart. 2022, 13:00
Dan Bittman, despre iubire la 60 de ani: Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără… Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața

Dan Bittman a vorbit în podcastul „Fain&Simplu” al lui Mihai Morar despre viața lui amoroasă, dar şi despre despărţirea de mama copiilor lui.

„M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea nu știu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni. La ce să te aștepți acum? Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără….că acum mă văd în ziare, cu cine stau la masă e deja iubita mea, i-am dat inel, avem o relație amplă. Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața. Nu pot să fiu egoist în continuare și să le-o opresc pe a lor. Ce ar putea să fie? Un an sau doi de fericire după aia încep să scârțâie oasele. Ca idee, nu mai am nevoie de partea asta. A, da, de cucerit hai să râdem, dar e bine să și spui pe bune.”, a spus Dan Bittman în podcastul „Fain&Simplu” al lui Mihai Morar.

Citeşte şi: Nou cuplu în showbiz? Ana Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, surprinsă în brațele lui Dan Bittman

Întrebat dacă nu îi este frică de singurătate, Dan Bittman, care în curând va împlini 60 de ani, a admis că „da”, dar că „am început să manageriez singurătatea și sunt momente în care chiar îmi pare bine că sunt singur”.

„Am și momente în care e o furie în care văzând că sunt singur. Câteodată, în casă, singur, sau copiii nu vin, sau vine unul, nu vine altul, sau așa. Dar nu fac o tragedie din chestia asta. După o anumită vârstă câteodată îți place să ai timpul tău, nu depinzi de cineva”, a mai povestit Dan Bittman.

Citeşte şi: Maria Constantin, curtată de Dan Bittman: „Mi-a făcut avansuri la evenimente”

Pe de altă parte, Dan Bittman a mărturisit că a suferit după despărţirea de mama copiilor lui.

„Eu cred că am avut o relație bună cu Dumnezeu. M-a lăsat să fac toate tâmpeniile, mi-a și dat-o peste față, acum, mai nou, cu despărțitul de acasă și cu plecatul”, a mai spus Dan Bittman.