Maria Constantin, curtată de Dan Bittman: „Mi-a făcut avansuri la evenimente”

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman. Cântăreaţa de muzică populară a dezvăluit că mai mulţi bărbaţi celebri i-au făcut avansuri de-a lungul timpului, printre care şi Dan Bittman şi Cătălin Cazacu.
Alina Costache
25 ian. 2022, 19:47
Maria Constantin, curtată de Dan Bittman:
Maria Constantin, curtată de Dan Bittman

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman. Artista a făcut dezvăluiri neaștetapte, în cadrul unui interviu, ce bărbați din showbizul românesc i-au făcut avansuri.

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman

Printre cei care au curtat-o pe Maria Constantin la evenimente se numără și Dan Bittman, dar și Cătălin Cazacu. Vedeta a mărturisit că cei doi o complimentau de fiecare dată când o vedeau.

Dan Bittman și Cătălin Cazacu mi-au făcut avansuri, la modul ”Ești foarte frumoasă”, n-au făcut nimic deplasat. Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost complimente mai mult decât avansuri”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Cum a reacţionat Maria Constantin când a descoperit că este înşelată: „I-aş fi putut ierta infidelitatea, dar nu i-am putut ierta faptul că nu şi-a recunoscut greşeala”

Maria Constantin se mărită

Maria Constantin trăieşte, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste alături de afaceristul Robert Stoica. Artista a dezvăluit că are în plan să se căsătorească şi să mai facă un copil.

Cântăreaţa a mărturisit că se va căsători abia în 2023, pentru că în 2022 se căsătoreşte fratele ei, care până acum a amânat nunta de două ori.

Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business.

Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.

În principiu, anul 2023 ne va permite acest lux de a anunța pe toată lumea din timp, să nu fie pe repede înainte și, bineînțeles să alegem și o dată potrivită în care să am alături toți colegii de cântec, să am alături toți oamenii pe care mi-i doresc. Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa”, a dezvăluit Maria Constantin pentru Fanatik.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!