Maria Constantin, curtată de Dan Bittman: „Mi-a făcut avansuri la evenimente”

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman. Cântăreaţa de muzică populară a dezvăluit că mai mulţi bărbaţi celebri i-au făcut avansuri de-a lungul timpului, printre care şi Dan Bittman şi Cătălin Cazacu.

25 ian. 2022, 19:47
Maria Constantin, curtată de Dan Bittman: „Mi-a făcut avansuri la evenimente”
Maria Constantin, curtată de Dan Bittman

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman. Artista a făcut dezvăluiri neaștetapte, în cadrul unui interviu, ce bărbați din showbizul românesc i-au făcut avansuri.

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman

Printre cei care au curtat-o pe Maria Constantin la evenimente se numără și Dan Bittman, dar și Cătălin Cazacu. Vedeta a mărturisit că cei doi o complimentau de fiecare dată când o vedeau.

Dan Bittman și Cătălin Cazacu mi-au făcut avansuri, la modul ”Ești foarte frumoasă”, n-au făcut nimic deplasat. Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost complimente mai mult decât avansuri”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Cum a reacţionat Maria Constantin când a descoperit că este înşelată: „I-aş fi putut ierta infidelitatea, dar nu i-am putut ierta faptul că nu şi-a recunoscut greşeala”

Maria Constantin se mărită

Maria Constantin trăieşte, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste alături de afaceristul Robert Stoica. Artista a dezvăluit că are în plan să se căsătorească şi să mai facă un copil.

Cântăreaţa a mărturisit că se va căsători abia în 2023, pentru că în 2022 se căsătoreşte fratele ei, care până acum a amânat nunta de două ori.

Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business.

Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.

În principiu, anul 2023 ne va permite acest lux de a anunța pe toată lumea din timp, să nu fie pe repede înainte și, bineînțeles să alegem și o dată potrivită în care să am alături toți colegii de cântec, să am alături toți oamenii pe care mi-i doresc. Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa”, a dezvăluit Maria Constantin pentru Fanatik.