Dan Bittman dezvăluie cu ce se ocupă copiii săi. Care dintre cei trei băieți îi calcă pe urme

Dan Bittman este un bărbat împlinit, atât profesional cât și în viața personală. Chiar dacă este unul dintre burlacii celebri ai României, solistul trupei Holograf are trei băieți, rezultați din relația cu Liliana Stefan.

17 mart. 2024, 23:45
Dan Bittman dezvăluie cu ce se ocupă copiii săi. Care dintre cei trei băieți îi calcă pe urme

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost timp de 25 de ani împreună fără să oficializeze relația. Cei doi au fost împreună până în anul 2017, după care s-au despărțit. Au continuat să locuiască împreună o perioadă, de dragul copiilor.

Cei doi au împreună trei băieți, pe nume Alexandru, Patrick și Mark. Cel mai mare dintre copii, Alexandru, are în prezent 25 de ani. Mijlociul, Patrick, are 20 ani, iar Mark are 17 ani.

”Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei, nu poți să duci o lucrare atât de mare”, a declarat Bittman.

Artistul și fosta sa parteneră au încercat să le dea o educație aleasă celor trei băieți ai lor. Solistul spunea, într-o emisiune TV, că și-a dorit să îi învețe pe fiii săi câteva lecții importante, pe care și el, la rândul lui, le-a primit de la părinții lui.

Citește și: Gigi Becali, un nou gest scandalos. De ce a aruncat cu un măr după un comentator TV

„Am încercat într-un fel cât se poate de civilizat să îmi fac o viață corectă atât mie, cât și familiei. Să îi învăț și pe copii și ce înseamnă puțină muncă, puțină școală. M-am ocupat de chestia asta pentru că mi-am dat seama că și mie mi-a folosit educația asta pe care mi-au dat-o părinții mei”, declara Dan Bittman în urmă cu ceva timp.

Dan Bittman are cu ce se mândri. Băiatul său cel mare cochetează cu muzica. Alexandru este deja pe picioarele lui și se ocupă de producție muzicală. Anul trecut, tatăl său declara că tânărul a semnat primul lui contract important.

”Alexandru a semnat un contract cu Marius Moga. El produce muzică, lucrează mult pe calculator, dar a început să mai și cânte. E pasionat în continuare. Patrick (n.r. mijlociul) e student în Olanda, la o facultate de business și management. De fotbal s-a lăsat, pentru că nu-i plăcea să fie înjurat, iar cel mic face volei și e mai înalt decât mine”, spunea Bittman, anul trecut, pentru Impact.ro.

Citește și: Problemele se țin lanț de Culiță Sterp. A avut accident în Spania, în drum spre un eveniment. „Dar cu ce am greșit în viața asta?”