Gigi Becali, un nou gest scandalos. De ce a aruncat cu un măr după un comentator TV

Gigi Becali, cunoscut pentru comportamentul său excentric și reacțiile neconvenționale, a fost din nou în centrul atenției în urma unui incident controversat. De data aceasta, patronul lui FCSB a fost implicat într-un episod tensionat cu un comentator TV.

17 mart. 2024, 10:20
Gigi Becali, un nou gest scandalos. De ce a aruncat cu un măr după un comentator TV
Gigi Becali, un nou gest scandalos. De ce a aruncat cu un măr după un comentator TV

Gigi Becali, un nou gest scandalos. Mihai Mironică, comentator TV, a relatat un incident petrecut la un meci important din Ghencea, între Steaua și Bayern Munchen, din Liga Campionilor. Acesta a dezvăluit că, în seara precedentă, a vorbit despre o victorie impresionantă obţinută de CFR Cluj împotriva celor de la AS Roma, tot în Liga Campionilor, fapt care l-a deranjat pe Gigi Becali.

„Eram la meciul Steaua – Bayern, în Ghencea, din Champions League. Cu o seară înainte am fost la Roma şi am comentat CFR, o victorie uriaşă a clujenilor cu AS Roma. Atunci am spus că ce se întâmplă pe Stadio Olimpico e cea mai mare realizare a unei echipe româneşti în UEFA Champions League, cu tot respectul pentru Steaua.

Gigi Becali a înnebunit în acel moment, când a auzit ce am spus. Are un orgoliu uriaş. A doua zi am fost în Ghencea, iar la masa presei m-a văzut. El mânca un măr şi a început să mă înjure, s-a săturat şi de măr şi l-a aruncat spre mine, dar nu m-a nimerit! Eu am plecat şi am văzut meciul de la tribuna a doua, nu avea rost să forţez nota”, a povestit Mihai Mironică la Orange Sport.

Citeşte şi: CTP dezvăluie de ce a vrut Gigi Becali să-l bată în 2001. „Era să-mi dea cu o scrumieră în cap”

În ciuda acestui incident, Mihai Mironică a subliniat că Gigi Becali și-a recunoscut unele greșeli în trecut, însă nu a prezentat scuze directe pentru acest incident specific: „De-a lungul timpului s-a mai liniştit şi a recunoscut că a mai greşit, dar nu şi-a cerut scuze în mod direct”.