Dan Bittman, dezvăluiri neașteptate despre viața personală: „Vreau o doamnă trecută de 70 de ani, cu yacht”

Dan Bittman a făcut declarații șocante despre ceea ce își dorește de la viața lui personală. Artistul are 62 de ani și spune că își dorește să aibă o relație cu o doamnă trecută de 70 de ani, care să aibă un yacht și alături de care să își trăiască viața în confort și liniște.

03 apr. 2024, 08:37
Dan Bittman, dezvăluiri neașteptate despre viața personală: „Vreau o doamnă trecută de 70 de ani, cu yacht”

Dan Bittman spune că vrea să închidă capitolul carierei de burlac și să se concentreze pe alte aspecte ale vieții ei.

„Vreau o doamnă trecută de 70 de ani. Să fie miliardară, nu milionară și să-și dorească să-și petreacă viața cu mine. Și să aibă un yacht și proprietăți în întreaga lume”, a transmis Dan Bittman într-un interviu tv.

Citește și Secretele lui Teo Trandafir pentru o siluetă armonioasă. Cele două trucuri care o ajută să se menţină în formă

Ulterior, artistul a râs pe toată durata interviului, amuzat și el de răspunsul pe care l-a dat.

Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, cu care a avut o relație timp de mai bine de 25 de ani, iar acum spune că e mai bine să se așeze, dar nu la casa lui, ci pe un yacht al iubitei sale.

Cei doi au fost împreună 25 de ani și au împreună trei copii, pe Alexandru (24 de ani), Patrick (19 ani) și Mark (16 ani). Cu toate că nu s-au înțeles așa bine, ei au continuat să locuiască împreună alți patru ani. Din anul 2019, cei doi nu mai locuiesc sub același acoperiș, nici nu au mai apărut împreună la vreo ocazie specială sau măcar la ziua băieților lor. Cu toate acestea, Dan Bittman a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor lui.

Citește și Ramona Gabor s-a întors de urgență în România pentru terapie. La ce ritualuri a fost supusă