Secretele lui Teo Trandafir pentru o siluetă armonioasă. Cele două trucuri care o ajută să se menţină în formă

Teo Trandafir, prezentatoarea TV care a reușit să-și mențină greutatea ideală timp de mai mulți ani după o pierdere semnificativă de kilograme, dezvăluie două trucuri de bază care stau la baza succesului său.

03 apr. 2024, 08:24
Secretele lui Teo Trandafir pentru o siluetă armonioasă. Cele două trucuri care o ajută să se menţină în formă
Secretele lui Teo Trandafir pentru o siluetă armonioasă. Cele două trucuri care o ajută să se menţină în formă

Secretele lui Teo Trandafir pentru o siluetă armonioasă. Vedeta explică că secretul constă într-o hidratare adecvată, în special dimineața, și în consumul moderat de alimente.

„Secretul, din punctul meu de vedere, este să te hidratezi foarte bine mai ales dimineață și apoi să mănânci tot ce vrei cu măsură și în cantități foarte mici. Nu am o dietă anume, mănânc ce vreau, ce am, ce se poate, dar în cantități cât se poate de mici”, a declarat Teo Trandafir pentru Spectacola.

Citeşte şi: Loredana Groza, atacată violent de Carmen Rădulescu. E război în showbiz: „Nici bună ziua nu ştie să dea!”

Deși în trecut a urmat o dietă mai restrictivă, acum vedeta a adoptat o abordare mai flexibilă în ceea ce privește alimentația. Cu toate acestea, principiile de bază ale hidratării corespunzătoare și a consumului moderat de alimente rămân constante. În plus, Teo Trandafir dezvăluie rutina sa zilnică, evidențiind importanța unei dimineți bine conturate și a obiceiurilor regulate. Începând cu hidratarea adecvată dimineața și continuând cu diverse proiecte și activități în timpul zilei, vedeta nu renunţă la disciplină.

„Este foarte important ce am de făcut în ziua respectivă. Fiecare zi este diferită și trebuie privită așa cum vine. Sunt un om disciplinat, cu o rutină matinală bine conturată, mă trezesc dimineață, am grijă să mă hidratez corespunzător, trec prin revista presei și apoi plec fie spre studio, fie să filmez podcastul. Seara mă relaxez, citesc, mă întâlnesc cu prieteni. Acum sunt seri în care nu ratez „Insula de 1 milion”, un reality care mi se pare extrem de interesant, un experiment social în care natura umană este „personajul principal”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Ema Karter se retrage temporar din industria filmelor pentru adulţi. Vedeta a suferit o operaţie BBL: „Am zis să fac şi eu că n-a murit nimeni”

Deși apreciază statutul de personalitate publică, Teo Trandafir recunoaște că există momente în care își dorește intimitate și liniște. Cu toate că este recunoscută și iubită de public, vedeta apreciază și momentele în care poate să se bucure de intimitatea și anonimatul pe care uneori le caută: „Mie mi se pare că a fi un om cunoscut și iubit este un privilegiu. Am avut și momente când mi-am dorit să nu știe nimeni că sunt Teo Trandafir, dar asta e firesc. Atunci când ieși cu prietenii și ieși în public îți dorești să ai parte de intimitate și liniște”.