Dan Bittman, idolul femeilor în tinerețe, recunoaște că nu prea mai are așa multe admiratoare: „Din 80% de femei ce le aveam înainte, acum a scăzut procentul la vreo 20%”

Dan Bittman, ajuns la vârsta de 60 de ani, mărturisește că nu e mai e atât de dorit cum era în tinerețe. Numărul admiratoarelor a scăzut considerabil în ultimii ani, spune artistul.

19 oct. 2022, 11:05
Dan Bittman, idolul femeilor în tinerețe, recunoaște că nu prea mai are așa multe admiratoare: „Din 80% de femei ce le aveam înainte, acum a scăzut procentul la vreo 20%”

Vremurile în care avea un succes răsunător la fete au apus pentru Dan Bittman. Cântărețul însuși a dezvăluit că nu mai are același lipici la doamne de când a înaintat în vârstă.

Dan Bittman nu mai e chiar idolul tuturor femeilor în momentul de față, dar mai are, totuși, câteva admiratoare.

„Macho man? Nu, asta e istorie, e la trecut! Nu, acum vine din urmă noua generație, e normal! Uitați-vă și voi! Se schimbă generația! Nu mai sunt eu așa cum eram, măcar un halat să mai acopăr ce se mai poate acoperi!”, a declarat Dan Bittman pentru Click.

Dan Bittman încă admiră femeile frumoase. Admiratoarele, în schimb, sunt tot mai puține. „Am fost și eu mare crai, dar la tinerețe! Acum nu mai sunt ce am fost! Din 80 la sută de femei ce le aveam înainte, acum a scăzut procentul la vreo 20 la sută. Vin tare din urmă ăștia tinerii, cu mușchi!”, a recunoscut solistul trupei Holograf.

Dan Bittman, surprins în compania lui Denise Rifai

Cântărețul a participat recent la un eveniment monden și a stat foarte mult în companie lui Denise Rifai. Se știu de mai multă vreme și au prins momentul perfect ca să discute toată seara. Bittman o vorbea din priviri pe prezentatoarea tv.

„Am avut chef să ies și să mă văd cu o grămadă de prieteni. M-am revăzut cu Botezatu după foarte multă vreme. Cătălin era asociat la un bar de pe Calea Moșilor și eu fusesem invitat de Aura Urziceanu. Atunci ne-am cunoscut. Sunt povești, multe povești.

Eu zic că e mult 80% (n.r.: dintre femei, întrebată de reporter cum e să fie dorit de atâtea doamne și domnișoare) să mă iubească. Mă simt bine în pielea mea. Unele doamne au o părere bună despre mine, celelalte au greșit definitiv și irevocabil.

Toate greșelile din relații au fost ale mele. Nu sunt singur. Am și trei băieți minunați. Ne facem programul împreună. Plus că meseria pe care o am mă face să fiu în mijlocul oamenilor. Nu pot vorbi de singurătate”, a povestit Dan Bittman, la Prima TV.

Citește și Dan Bittman rupe tăcerea după ce a fost fotografiat cu Denise Rifai: „Nu sunt singur”

Citește și Cât costă o noapte de cazare în complexul lui Dan Bittman. „Afacerea mergea mai bine în pandemie!”