Dan Bittman, posibil candidat la Primăria Sectorului 1: Artistul o desființează pe Clotilde Armand: „Trec des prin cartier. Nu sunt modificări esențiale produse în ultimii patru ani.”

Dan Bittman se gândește serios să candideze la alegerile locale de anul acesta. Artistul spune că nu a luat încă o decizie finală în acest sens.

21 mart. 2024, 13:52
Dan Bittman, posibil candidat la Primăria Sectorului 1: Artistul o desființează pe Clotilde Armand: „Trec des prin cartier. Nu sunt modificări esențiale produse în ultimii patru ani.”

Dan Bittman a vorbit despre capacitățile sale, dar și despre motivele care îl fac încă să ezite să candideze la Primăria Sectorului 1.

„Personal, am preferat să fiu și să rămân un artist. Ceea ce am făcut în tinerețea mea, în regimul de dinainte, fac și azi. Nu mi-am schimbat brusc meseria sau pasiunile după 1990, după interese de nu știu ce fel. În primul rând, nu mă văd în pielea politicianului de rând. Nu am fost și nu voi fi cineva care să poată fi înregimentat, să ascult de șeful meu de partid sau să zic ca el și să fac ca mine. Nu, eu am spus mereu lucrurilor pe nume. Am fost și am rămas o persoană directă, care am preferat mereu adevărul, uneori poate chiar prea direct și asta poate deranja!”, a precizat Dan Bittman, potrivit Playtech.

Citește și Klaus Iohannis, promisiune pentru fermierii români: „Obiectivul nostru este de a identifica măsuri care să funcționeze. Cred că vom găsi soluții”

Artistul spune că discuțiile privind o posibilă candidatură a sa la Primăria Sectorului 1 au început din a doua parte a anului trecut cu diverse persoane implicate deja în politică.

„Sunt la curent cu propunerile de primar, indiferent că e vorba despre Popescu Piedone sau Nicușor Dan. La nivelul sectorului 1, în care locuiesc de altfel, am văzut candidatura unui personaj mai vechi, care a mai fost primar. Nu știu ce îl recomandă, performanțele trecute sau planurile viitoare. Îmi amintesc de anumite lucruri din viața acestuia și alung gândul că respectivul o fi revenit în politică doar fiindcă nu o mai având și surse de venit. Sau un altul care înainte de 1989 era cunoscut tuturor din postura de apropiat al vechiul sistem și care imediat după s-a transformat în altceva. Știu cei în cauză la ce mă refer, fiindcă am și eu informațiile mele”, a mai adăugat Dan Bittman.

Solistul de la Holograf a mai spus că nu îl dă înapoi faptul că ar putea apărea detalii legate de viața lui personală.

„Nu am să mă tem de niciun fel de dezvăluiri. De niciun fel, subliniez! Am fost mereu atent în relația cu ceilalți sau cu statul, așa că nu pot fi acuzat de nimic compromițător!”.

În opinia lui Dan Bittman, Clotilde Armand, actualul primar de la Sectorul 1, nu prea își face treaba.

„Trec des prin cartier și vă pot spune că nu sunt modificări esențiale produse în ultimii patru ani. De fapt, dacă stau și mă gândesc bine, nu sunt în ultimii 30 de ani. Tot ce observi sunt apariția unor construcți de diverse tipuri, cel mai probabil rezultatul intervenției unor rechini imobiliari”, susține Dan Bittman.

„Nu aș fi genul de primar care să stea în birou. Prin natura firii mele, îmi place să mă plimb, să iau contact cu oamenii, să văd personal cum se transformă lucrurile. Dar decizia finală nu am luat-o! Cochetez cu ideea!”, a mai spus el.

Citește și Investiție uriașă în cea mai aglomerată magistrală de metrou, Berceni-Pipera. Marcel Ciolacu: „Nicuşor Dan a recunoscut că nu e pregătit să preia metroul la Bucureşti”