Dan Bittman revine pe scenă: S-au anulat concerte de jumătate de milion de euro

Dan Bittman a declarat că, în lunile în care el nu a putut cânta, trupa Holograf a pierdut foarte mulți bani, dar că acum este refăcut complet și poate cânta „și-n cap”.

RomaniaTV.net
19 feb. 2013, 14:56
Dan Bittman revine pe scenă: S-au anulat concerte de jumătate de milion de euro

Dan Bittman a suferit o perioadă îndelungată de timp de răguşeală, după operaţia de desfundare a arterei carotide prin care a trecut în octombrie la Viena. Problemele cauzate de această intervenţie chirurgicală l-au determinat să anuleze o serie de concerte programate.

„S-au anulat concerte în valoare de aproape jumătate de milion de euro în total. În perioada asta s-au pierdut bani foarte mulţi. Mă refer la întreaga formaţie”, a declarat Dan Bittman la Rock FM. .

Artistul a mărturisit că le-a propus colegilor de trupă să găsească un înlocuitor. „Eu am vorbit de mai multe ori cu Edi (Petroșel) și-i spuneam: Ia gândiţi-vă voi mai bine la cineva, că staţi de pomană. Voi măcar puteţi să faceţi ceva. Eu, aşa, cu gâtul ăsta deocamdată n-am ce face”.

Spre bucuria fanilor, Holograf revine în formula completă.

Am început, încet, încet, să mai repetăm. Deja concertele de o oră, o oră şi ceva le putem duce foarte bine până la capăt. Probabil că, de luna viitoare, suntem back in business. Chiar începuse să ne pară rău că am anulat concertele din februarie. Le-am anulat mai mult din frică, pentru că nu se știa exact ce se întâmplă: vocea vine, nu vine, nu puteai să riști”, a mai spus Bittman, adăugând că acum poate cânta „și-n cap”.

După 4 luni de tratament şi nenumărate vizite pe la medici, tratamentul care i-a salvat vocea lui Dan Bittman a venit de la un medic român, academicianul profesor doctor Constantin Popa, de la Institutul de Boli Cerebrovasculare, la care a ajuns la insistenţele colegului său de trupă, Edi Petroşel.

Tratamentul s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute. De vineri, 15 februarie, Dan Bittman nu mai ia nici o pastilă şi a revenit deja în sala de repetiţii.