Dan Bittman îşi pune viaţa în pericol. Cum a fost fotografiat în miez de noapte FOTO

Dan Bittman a traversat o perioada destul de grea in urma cu trei ani, cand a fost la un pas sa-si piarda vocea. Acum, dupa ce a invins boala, desi are interzis de la medici, cantaretul se distreaza prin cluburi si consuma alcool.

19 sept. 2015, 07:00

Dan Bittman nu are interzis la femei, chiar daca se afla intr-o relatie de 22 de ani cu Liliana Stefan, cea alaturi de care are trei copii cu ea, ci la tigari si alcool, vicii la care nu vrea sa renunte prea u sor, scrie cancan.ro.

Artistul nu are probleme cu bautura, insa cand este loc de o petrecere nu se da in laturi de la un pahar plin cu licoarea lui Bachus. Problema cea mai mare a lui Bittman sunt, insa, tigarile, care ii afecteaza corzile vocale si, astfel, cariera muzicala.

Citeşte şi Dan Bittman şi-ar putea pierde definitiv vocea

Solistul a fost vazut intr-o locatie exclusivista din Capitala, in timp ce se bucura de prezenta mai multor domnisoare tinere, alaturi de care s-a distrat pana in zorii zilei.

Componentul trupei Holograf a fost operat in 3 octombrie 2012, la gat, intr-o clinica din Viena. Edi Petrosel, colegul lui, declara atunci ca Dan Bittman a fost operat la gat pentru a nu fi in pericol de accident vascular, intrucat i se obturase un canal.

Citeşte şi SCANDAL LA X FACTOR: Bittman îl atacă pe Brenciu şi negociază cu Pro TV

Dan Bittman a revenit pe scena în 7 martie, dupa o perioada in care a cautat remedii sa scape de raguseala cu care a ramas in urma operatiei la gat.