Dan Bittman şi-ar putea pierde definitiv vocea

Dan Bittman a fost filmat şi fotografiat la o petrecere privată în timp ce fuma. Cu ţigara în mână, în pijamele, el a dansat şi a cântat fără nici o grijă. Imaginile au fost puse pe site-uri de socializare de modelul Bianca Petrache, care a fost şi ea la petrecerea respectivă. Medicii susţin că Bittman şi-ar putea pierde complet vocea după ce a avut o intervenţie chirurgicală la gât la o clinică din Viena, fiind suspect de cancer. 

20 aug. 2015, 14:05
Dan Bittman şi-ar putea pierde definitiv vocea

Dan Bittman a fost surprins recent în timp ce fuma, chiar dacă a avut probleme cu vocea în urma unei intervenţii medicale din 2012. Artistul a recunoscut, pentru Click!, că fumează ocazional, deşi ştie că nu e bine. Medicul Constantin Popa, cel care l-a ajutat pe Bittman să îşi recapete vocea, a explicat la ce riscuri se supune solistul când fumează.

Medicul a declarat că o ţigară ocazională nu îi va face rău, dar fumatul zilnic va duce la pierderea vocii. 

„Domnul Bittman își trăiește viața cu un anumit risc și eu i-am atras atenția asupra acestui lucru”, spune prof. dr. Constantin Popa, neurologul care i-a redat vocea solistului, în urmă cu doi ani.

„Dacă fumează o țigară pe săptămână, nu va avea probleme, însă, dacă fumează zilnic, își poate pierde vocea definitiv. De asemenea, o dată cu înaintarea în vârstă și în asociere cu fumatul, nu va mai obține aceeași calitate a octavelor și nici tonurile înalte de acum. Eu sper să fie conștient de acest lucru și, chiar dacă acum se simte bine, să nu exagereze cu fumatul”, a concluzionat specialistul.

Citeşte şi  DAN BITTMAN, declaraţie şocantă: „Mi-a zis doctorul că dacă trăiesc, vorbesc şi merg…”

In urma cu cativa ani, Dan Bittman suferea o intereventie chirurgicala de mare finete la o clinica din Viena. Artistul a avut probleme cu vocea si a fost operat la gat, in zona carotidei.

Operaţia a fost grea, a durat trei ore, a fost pe carotidă. Aştept să văd rezultatele. Dacă nu o să mai pot să cânt, o să joc în filme. În roluri negative, de oameni răguşiţi“, spunea cântăreţul la acea dată. 

Dan Bitman, sex sălbatic cu Mihaela Rădulescu în tinereţe. „Mihaela de atunci o făcea…..”