Dan Bittman și Liliana Ștefan, din nou împreună la 4 ani de la despărțire. Ce au sărbătorit cei doi FOTO

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au revăzut la 4 ani de la despărțire. Cei doi au apărut în public împreună și au sărbătorit succesul fiului mijlociu,Patrick, care tocmai a absolvit liceul.

04 iun. 2021, 14:45

Dan Bittman și Liliana Ștefan, din nou împreună la 4 ani de la despărțire. Dan Bittman și Liliana Ștefan au format un cuplu timp de aproximativ 25 de ani, însă în urmă cu patru ani au decis să se separe. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au în comun un mare motiv de mândrie: cei trei băieți ai lor.

Dan Bittman și Liliana Ștefan, din nou împreună la 4 ani de la despărțire

Acum, în centrul atenției a fost fiul mijlociu, Patrick. Acesta a absolvit liceul, iar tatăl a fost prezent la festivitatea de absolvire. „A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei, se pregătește Marc”, a postat Dan Bittman în mediul online. Nici Liliana Ștefan nu s-a lăsat mai prejos, a mers la eveniment și apoi s-a mândrit și ea pe Instagram cu reușita fiului ei: „Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile de la Bobel, că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine. El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!”.

Cum arată acum Liliana Ştefan. Fosta iubită a lui Dan Bittman, despre relaţia cu artistul: „A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare”