Cum arată acum Liliana Ştefan. Fosta iubită a lui Dan Bittman, despre relaţia cu artistul: „A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare”

Cum arată acum Liliana Ştefan, fosta iubită a lui Dan Bittman, cu care artistul are trei băieţi. Cei doi au avut o relaţie tumultoasă, dar foarte discretă, timp de 29 de ani. Anul trecut, cei doi au decis să se despartă şi fiecare să îşi vadă de drumul lui.

03 iun. 2021, 19:02
Cum arată acum Liliana Ştefan. Fosta iubită a lui Dan Bittman, despre relaţia cu artistul: „A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare”
Liliana Ştefan are trei copii cu Dan Bittman.

Cum arată acum Liliana Ştefan. Creatoare a faimosului proiect „Cutiuța Muzicală”, fosta parteneră a lui Dan Bittman i s-a reorientat în carieră și a devenit terapeut. În ultimul an, Liliana Ștefan a pus bazele unor noi proiecte, iar acum vorbeşte deschis despre viaţa ei, dar şi despre carieră.

Citeşte şi: Dan Bittman, ipostaze tandre în club cu o blondă sexy. Cine este noua „muză” a cântăreţului VIDEO

Cum arată acum Liliana Ştefan

A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis.

În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale.

Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance.

Am o viață foarte activă, super-ocupată mai mereu. Cred că asta mă menține în formă„, a declarat Liliana Ştefan pentru Pro TV.

Liliana Ştefan are trei copii cu Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit după 29 de ani de relație

Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 29 de ani de relație. Cei doi au trei fii împreună, iar relația lor părea una desprinsă din basme, însă, așa cum se arată și în cărți, nu toate poveștile au un final fericit.

Solistul trupei ”Holograf” declara în cadrul unei emisiuni TV, că el și mama copiilor săi s-au despărțit de patru ani, iar de un an nu mai locuiesc împreună.

În urmă cu ceva timp, Dan Bittman a declarat că relația lor nu constă într-un act. În plus, solistul trupei ”Holograf” a precizat atunci că nici Liliana Ștefan nu-și dorea acest lucru, fiind de părere că un pas atât de mare ar strica, de fapt, relația pe care o au consolidat-o de-a lungul timpului.

Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…

Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?»”, a declarat Dan Bittman în urmă cu ceva timp.